Calea femeilor spre succes: barbatii!

Nascut in societatea capitalista americana si importat in mai toata lumea dupa caderea celorlalte modele de organizare sociala, visul american este astazi trait, iar daca nu, implinirea lui este ravnita, de cam tot mapamondul. Care este visul american? Intreaga lui esenta poate fi sintetizata intr-un singur cuvant: „Succesul”. Nu conteaza cum sau in ce domeniu, important este sa ajungi sa domini un anumit sector, lumea sa se incline in fata ta, sa te arate cu degetul si sa susoteasca pe la colturi cand treci tu, totul pe fondul unui confort material care sa iti permita sa iti satisfaci toate nebuniile care iti trec prin cap. Suna super si este intr-adevar o chestie pentru care merita sa te zbati in viata.

Citeste si:  De ce poarta femeile poseta?

Este oare la fel de usor pentru ambele sexe sa ajunga la acest nivel utopic de fericire, implinire si consideratie din partea tuturor? Se pare ca nu prea. Daca un barbat trebuie sa aiba anumite calitati pentru a ajunge in postura de a conduce, se pare ca femeilor le este deajuns un singur lucru: barbatul de mai devreme.

Singura calitate absolut necesara unei femei pentru a-si vedea visele implinite este… aceea de-a arata bine. Nu e nevoie sa fie nici prea desteapta, nici prea emancipata sau sa aiba idei inovatoare. Nu are nevoie nici de intuitia lui Bill Gates, nici de talentul oratoric al lui Hitler sau de viclenia lui Stalin. Geniul lui Napoleon ar folosi unei femei mai putin decat buzele Angelinei Jolie sau picioarele lui Heidi Klum, iar inteligenta lui Einstein ar ajuta-o pe o femeie in a-si atinge idealurile mult mai putin decat sanii Pamelei Anderson.

Citeste si:  Porcii sunt slabi pe langa elefanti – femeia dixit

In ultima perioada, au inceput sa apara si pe plaiurile noastre celebrele „femei emancipate” care muncesc cat zece si sunt mandre sa afirme ca nu le intretine nimeni. Acest tip de femie a aparut, in primul rand, datorita faptului ca este imposibil ca toate femeile sa aiba barbati de succes. Lipsa unor calitati fizice deosebite, lipsa unei atitudini de diva sau pur si simplu faptul ca cea mai buna prietena i-a suflat partida o poate face pe o femeie sa incerce sa reuseasca pe cont propriu. A se nota insa ca in spatele fiecarei femei emancipate se afla esecul de a deveni o domna intretinuta, desi respectiva va trambita si va sustine sus si tare ca nu are si nu a avut niciodata nevoie de barbati pentru a fi o femeie de succes.

Citeste si:  Femeile au obosit sa fie sexy

Nu intelegeti ca acest articol va invinovateste de ceva. Dimpotriva, vina este in totalitate a noastra deoarece, in loc sa ne alegem femei cu masini mai scumpe decat ale noastre, preferam sa alegem pietoance care ne urmaresc tocmai pentru ca avem masina.

Oricum, important este sa retineti ca nu are sens sa pierdeti timpul alergand dupa o cariera de succes cand va puteti foarte bine duce la sala si spa si umbla prin cluburi dupa o partida buna. Rezultatele sunt garantate si veti ajunge in mod sigur acolo unde va doriti.


4 Comentarii
  1. pai..si de ce nu ne putem folosi inteligenta? pt ca VOI va uitat numai in decolteu…la fund si…va ganditi..cum as putea s-o mai folosesc si pe blonda asta (care poate e mai desteapta si inteligenta decat tine) dar nah…nu va puteti abtine..ce vina avem noi?

  2. sunt de acord atat cu MayFlower cat si cu ana…..dar asta nu invalideaza articolul

    eu unul am avut f putine relatii tocmai fiindca e greu sa gasesti o persoana potrivita, care sa nu fie ahtiata dupa parvenire si sa aiba ceva real

    slava domnului….am si gasit ;P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.