De la prisnita cu mustar la cum sa-ti recuceresti barbatul cu o laba de viezure

Se facea ca acum doua seri o internauta, nici prea juna, nici prea coapta, depunea marturie despre cum a functionat in cazul ei o vraja rostita de cine trebuie, contra unei anumite sume. Viata ei de familie era vraiste, barbatul o parasise cu doi, trei copii agatati de fuste, cardul licarea trist si gol pana cand i-a rasarit in cale, la drum de seara, intr-un pop-up imbietor anuntul salvator. Cat pe ce sa treaca pe langa el, cat pe ce sa-l ignore, ca doar e fata scolita, cand s-a gandit ca totusi, hai sa vada. Si a vazut. Ca miracolul functioneaza. Derbedeul s-a intors acasa si si-au vazut mai departe de relatia lor, de crescut pruncii, de fericirea lor pe care, iata, magicul a salvat-o.

Citeste si:  De ce este bine sa fii barbat ... in campul muncii

Abia acum am priceput eu ce vor sa spuna femeile cand se refera la magie si la chimie. E mereu asta, alba-neagra.

Fiinte care cred in miraculos, femeile ne uimesc in fiecare zi. De la credinta de nestramutat ca se pot ingrasa cu aer, la speranta ca o frunza de varza tavalita prin mustar le va vindeca de chisturi la ovare si cistite aprige, viata lor este o permanenta cursa printre ritualuri si practici strabune. Ma rog, nu chiar asa de strabune, caci descantecul prin email este totusi de factura moderna, dar cine se mai uita la mijloace in fata unui asa scop?

Citeste si:  Minte-le cu spor!

Tot astfel, o fusta sau o pereche de pantaloni le pot face, dupa cum vrea textila, dupa cruzimea inului sau generozitatea fibrei de bumbac, grase sau slabe. Numai ca, vai mie, sunt capricioase si tesaturile astea. De-asta ne tot intreaba ele, bietele: «ma fac grasa blugii astia?».

Cumplit trebuie sa fie universul feminin in care corpurile lor ajung sa fie posedate de articole vestimentare care le umfla si dezumfla precum niste mingi medicinale. Nu e de mirare ca ajung s-o ia razna si sa spere in pantalonii-care-te-slabesc, luati de la farmacie si-n care se-ndeasa ca niste crenvurstei cuminti. Chinuitoare trebuie sa fie viata celei pe care iata, si apa i se statorniceste in vase, iar oasele ajung sa-i cantareasca mai greu. Stiati toate astea? «Nu-s grasa, dar am oase grele », spun adesea aceste posedate de cate o tibie grea ca plumbul la vreo 95 de kg.

Citeste si:  Ucide-l pe Bill punandu-l sa completeze o cerere tip

Atunci, nu e de mirare ca pop-up-ul ivit misterios, la ceas de seara, pe-o pagina web de horoscop sau care le invata felatia in 5 pasi simpli, ajunge sa le captiveze. Ca niste zombie, scot cardul, introduc datele. Apoi, le vezi bolborosind deasupra oalei zepter in care prepara misterioase decocturi de frunze de patlagina, culese in nopti cu luna plina, miere de viespi si mucus de melci albastri, dimpreuna cu un sfert de cioc de barza si o laba de viezure.


Un comentariu
  1. nici nu meriti sa iti fie citite porcariile care le scrii. ai o greata pe femei..!! si mama ta.. e femei , dar asta nu te-a facut sa ai un pic de respect , atunci cind iti versi voma si o impartasesti publicului.stii ce cred eu?? ca nu ai un barbat sate satisfaca bine (da stiu ca esti barbat ), si atunci iritarea ta si veninul il reversi peste tot ceea ce se poate numi FEMEIE. cu bune si rele, tot superioare barbatilor suntem si am fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.