Prietena ta: inamicul no. 2

De ce inamicul numarul 2? Pentru ca locul de inamic numarul 1 al barbatului este ocupat pe veci de mama soacra. La acest titlu nu se poate atenta, soacra fiind castigatoarea trofeului si singura in masura sa poarte acest titlu pe viata.

Revenind la al doilea loc pe podiumul celor care ii mananca viata unui barbat (dumneavoastra fiind excluse deoarece vi se cuvine un premiu special), acesta este cu certitudine ocupat de prietena dumneavoastra cea mai buna. Adevarul e ca putin oameni reusesc sa ne faca sa ne simtim atat de nesiguri precum aceasta persoana minunata care ne stie viata intima in cel mai mic detaliu.

Cum femeile umbla numai cate doua, orice barbat trebuie sa se obisnuiasca din start cu ideea ca partenera ii vine la pachet cu o amica bagacioasa care, indiferent ca are sau nu o relatie stabila, considera OK sa dea sfaturi in toate domeniile si, ceea ce este mai rau, partenera de viata considera pertinent sa le asculte si sa le urmeze.

Citeste si:  Halloween: fii penibila in cadru organizat

Partea cea mai delicata este la inceputul unei relatii. Iesi cu fetele la un suc, te chinui sa faci conversatie si observi ca ele schimba intre ele priviri pline de inteles, dupa un cod dinainte stabilit. Dandu-ti seama ca te analizeaza pe toate partile si esti supus unui interogatoriu incrucisat in cel mai securist stil posibil, incetezi sa-ti mai concentrezi atentia pe femeia pe care vrei s-o cuceresti si iti focalizezi atentia pe prietena ei, constient fiind ca ea va avea ultimul cuvant in ceea ce priveste admisibilitatea ta ca partener.

Daca prietena cea mai buna si-a dat aprobarea si s-a ajuns, in urma dezbaterilor, la concluzia ca esti OK, din acel moment trebuie s-o ingnori complet pe cea mai buna prietena a prietenei tale, altfel ii va comunica subtil partenerei tale, in cel mai prietenesc mod cu putinta, ca are impresia ca esti cam afemeiat.

Citeste si:  Lectia de seductie: linsul linguritei si gemutul cand dai cu ochii de laptuci

Zilele trec si incepi sa ai oroare sa o gasesti pe la tine pe la cate o cafea, mai ales daca atunci cand intri amandoua tac brusc, iar cand prietena ta incepe sa-si ia telefonul in camera cealalta pentru a vorbi cu prietena ei, deja lucrurile incep sa ti se para ciudate.

Totul se limpezeste cand incepi sa observi, din discutiile purtate, ca prietena prietenei tale cunoaste o gramada de chestii despre tine. Nici nu apuci sa te descalti cand intri pe usa, ca prietena… prietenei – sa-i spunem PP – te anunta privindu-te gales ca a gatit ciuperci cu maioneza; nu pare nimic ciudat, mai putin faptul ca aceea este mancarea ta preferata.

Linistit ca totusi „fetele” discuta despre arta culinara, te indrepti spre baie pentru a face un dus. Auzi insa in spatele tau chicote si PP te striga vesel din bucatarie si-ti atrage atentia ca buretele de dus poate irita zgarieturile, aceasta remarca neavand probabil nicio legatura cu urmele pe care stii ca le ai pe spate dupa repriza de amor cam salbatica de noaptea trecuta. Si totusi lucrurile nu se opresc aici, iar tu incepi sa te intrebi cui i-ai impartasit gandurile si cu cine ai impartit patul in ultimul timp, caci PP pare sa fie la fel de bine informata, incepand de la prestatia ta in pat si pana la modul in care iti sufli nasul ca si… partenera ta.

Citeste si:  Cum reactioneaza femeia la despartire

Oripilat, te resemnezi cu gandul ca, daca ti-e greu sa te descurci cu o singura femeie, iti va fi imposibil sa te descurci cu doua deci, nici nu mai merita sa incerci.


6 Comentarii
  1. Stimabile…minunate pareri ai…si misogine cu sigurantza…doar ca mai sunt si prietene atat de bune incat au chestii mai importante de discutat decat prestatia voastra ca masculi. Cat despre preferintele culinare…musai trebuie discutate…ca sa va facem pe plac.
    Dar m-am amuzat citind expunerea ta in spirit curat misogin…deci dau nota maxima.

  2. dragule, ma aflu la limita misoginismului de obicei. insa de data asta ma simt nevoita sa o aprob pe simona. ciudate specimene de femei ai intalnit. de o subtilitate rara :))

  3. Dincolo de rubrica acestor articole si de misoginismul evident, felicit sincer atat pe Dl. Valentin cat si pe Dl. Maximus pentru faptul ca sunt fini observatori ai femeii. Nici macar femeile nu realizeaza anumite aspecte din viata lor in asa detaliu cum o fac acesti 2 domni.
    Felicitarile mele sincere pentru toate articolele voastre.

  4. draga Crina… deja cei doi domni cred ca s-au emotionat profund…si probabil vor face eforturi marete sa te intalneasca…sa le mai spui si in direct…\”felicitarile sincere pt. toate articolele.\”
    :)… dar si eu consider ca sunt suficiente materiale bune in rubrica asta..cel putin din cate am apucat eu sa citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.