Scorpia de la serviciu

Psihologii sunt de parere ca  femeile sefe pot transfera mai usor informatii intre emisfera stanga si cea drepta, intuitiva, iar acest lucru le face mai flexibile si capabile  sa se ocupe de mai multe lucruri deodata. Mai mult ele par sa inspire patronii companiilor sa acorde mai multe sanse femeilor lider, iar acest lucru se datoreaza calitatilor dovedite in comunicare si team-building, abilitati apreciate in afaceri.

Citeste si:  Feminismul a ucis femeia

Dar, ce facem cand dam de o scorpie? Nu ati intalnit-o?

Este sefa aceea care mereu are cea mai multa treaba si bineinteles este cea mai „importanta” persoana din companie pentru ca daca EA nu ar exista soarele nu s-ar mai invarti si bineinteles fara munca ei, toata compania s-ar duce ….!

Sa nu cumva, sa indraznesti vreodata sa ii spui  parerea ta, referitoare la un proiect. Sa nu mai vorbim ca esti bolnav,  ca trebuie sa nu mai stai peste program pentru ca copilul tau are serbare, sau trebuie sa ajungi cu el la doctor….Nu vrea sa auda nimic din toate acestea. Ea are probleme mai mari si reuseste sa le rezolve pe toate… Si bineinteles sa nu uitam de task-urile la sfarsitul  programului, de care avea nevoie ieri si de sedintele in care scopul ei unic este de a-i face pe ceilalti sa se simta marunti. Lumea trebuie sa inteleaga cat este ea de buna in ceea ce face. Iar, daca vreodata nu reuseste, bineinteles ca nu este vina ei, ci a TA datorita faptului ca esti un incompetent, un neprofesionist si nu doresti sa iti depasesti limitele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.