208 Metode inedite de seductie!

Pentru placerea dumneavoastra, totala, va invitam la concurs!
Flu.ro impreuna cu editura Nemira, va invita saptamanal sa castigati cate o carte!
Pentru aceasta saptamana, va propunem 208 Metode inedite de seductie, scrisa de Margot Saint-Loup.

Ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs, este sa ne scrieti pe Forumul Flu.ro ce produs va inspira pentru a va seduce iubitul!

Poate un parfum, o lenjerie intima, de ce nu, o canapea de piele sau poate un gel de dus cu arome exotice sau poate o fusta, o rochie eleganta… orice va inspira pe voi!

Citeste si:  Castiga un aparat Fun Stepper de la Canal Teleshop!

Spuneti-ne ce produs de la Shopping.Flu.ro va inspira si intrati automat in tragerea la sorti a celor 208 Metode inedite de seductie!

Concursul se incheie in data de 31 ianuarie, iar castigatoarea va fi anuntata aici si prin e-mail, in data de 1 februarie. Exact la timp pentru a citi cartea si pentru a-i face iubitului o supriza minunata de Valentine’s Day!

Citeste si:  Castiga Perfectil – supliment pentru par bogat, piele sanatoasa, unghii rezistente

Mult Succes!

Doamnelor, aceasta carte va este dedicata. Ea va vorbeste despre seductie, despre tandrete, despre placere. Cea a amantului, a partenerului, a sotului vostru. Cu toate acestea, aveti grija sa nu ajunga la el. Secrete picante, sfaturi voluptuoase, confidente nerusinate: puteti afla in paginile ei tot ceea ce voi, si doar voi, trebuie sa stiti pentru ca barbatul de alaturi sa va iubeasca la nebunie. Exista tot atatea feluri de a seduce un barbat, cate moduri de a face dragoste. Asa ca dati frau liber indragostitei din voi si, cu tandrete si fantezie, veti descoperi cum sa sa traiti alaturi de partener placeri nebanuite…

Citeste si:  Pantofii tai te fac vedeta!

Cu drag,
Margot Saint-Loup


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.