Castiga 2 costume de baie superbe!

Sezonul estival bate la usa. Nu mai este mult si ai nevoie de costum de baie. Tocmai de aceea, ne-am gandit la tine si, impreuna cu Just4Girls.ro iti oferim posibilitatea de a castiga unul din cele doua costume de baie oferite de catre sponsor.

Ceea ce trebuie sa faci este sa ne spui pe Forumul Flu.ro cu ce costum de baie de la Just4Girls.ro te vezi imbracata anul acesta si pe ce plaja ti-ar placea sa te bronzezi!
Poti sa castigi fie
costumul de baie Kaky

Citeste si:  Spectacole de Circ pentru copilul tau!

foto
Un costum de baie sexy confectionat dintr-un material elastic cu detalii fine florale. Culorile puternice contrasteaza perfect cu bronzul verii. Setul cuprinde 3 piese: sutien ajustabil dupa gat, chilot normal si chilot tanga.

Sau poti sa castigi
Costumul de baie Litchi

foto

Culorile puternice contrasteaza perfect cu bronzul verii. Setul cuprinde 3 piese: sutien ajustabil dupa gat, chilot normal si chilot tanga.

Citeste si:  Cat de bine iti sta in rosu?

Concursul se desfaasoara in perioada 15 aprilie – 16 mai (cand va avea loc tragerea la sorti a celor doua castigatoare) si se desfasoara pe Forumul Flu.ro .
Multa bafta tuturor si abia asteptam sa vedem pe ce plaje doriti sa va petreceti vara!

UPDATE: Castigatoarele celor doua costume de baie sunt coryalesc si alina22buc. Felicitari lor si tuturor participantelor. Tuturor cat mai multe zile de plaja!

Citeste si:  Esti o adevarata Tech Diva?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.