Castiga doua bilete la ultimul Spectacol Eveniment din aceasta stagiune, la ONB!

Opera Nationala Bucuresti va invita sa luati parte la ultimul Spectacol Eveniment al acestei stagiuni.

Ca sa putem sa „tragem cortina” cu onor si aplauze, va invitam la concurs!
Castigati doua bilete la Un BALLO in MASCHERA de Giuseppe Verdi, pentru duminica, 01 Iulie 2012, 19:00 – Sala Mare. Gasiti detalii AICI .

Ce trebuie sa faceti?
Sa ne spuneti de ce vreti sa mergeti la Opera, la sectiunea de comentarii, aflata in josul accestei pagini.

Citeste si:  Spune ce gandesti si castigi!

In data de 29, la orele 11.00, efectuam tragerea la sorti. Castigatoarea TREBUIE sa ne raspunda la e-mail pana la ora 16.00, asa ca o sa petreceti ziua de vineri cu noi, obligatoriu! 🙂

Distributia spectacolului Un BALLO in MASCHERA de Giuseppe Verdi
Riccardo: Jose Manuel Chu* / Hector Lopez / Daniel Magdal*, Renato: Iordache Basalic / Eugen Secobeanu, Amelia: Adriana Dumitriu / Silvia Sorina Munteanu / Radostina Nikolaeva*, Ulrica: Liliana Neciu* / Andrada Ioana Rosu*, Oscar: Veronica Anusca* / Ioana Mitu* / Valentina Tudose* / Cristina Marta Sandu*, Silvano: Vasile Chisiu / Florin Simionca, Samuel: Mihnea Lamatic / Horia Sandu, Tom: Marius Bolos* / Filip Panait* / Iustinian Zetea*, Un giudice, un servo di Amelia: Serban Cristache / Constantin Negru
solisti balet: Oana Badanoiu, Magdalena Radulescu, Virgil Ciocoiu, Lucas Campbell
Dirijor: Iurie Florea

Citeste si:  Castiga unul din cele 5 pachete de investigatii ginecologice complete

Va asteptam cu drag si multumim Operei Nationale Bucuresti pentru minunata colaborare pe care speram sa o reluam si in stagiunea urmatoare!

Un BALLO in MASCHERA de Giuseppe Verdi

UPDATE: Castigatoarea celor doua invitatii este Amalia. Felicitari si o seara placuta la Un Ballo in Maschera.


15 Comentarii
 1. Abia astept sa merg.
  Sincer, cred ca o sa fie uimitor, ca am vazut ca premiera este cu o zi inainte, deci abia astept sa vad ceva ce nu a vazut prea multa lume!

  Si da! Felicitari Flu.ro pentru frumoasa colaborare cu ONB, speram si stagiunea urmatoare!

 2. A trecut foarte mult timp de cand nu am mai fost la un spectacol la Opera Nationala si imi doresc foarte mult sa merg din nou – mai ales la o asemenea premiera ce cu siguranta nu trebuie ratata. Multumesc Flu!

 3. Mi-as dori un bilet ca un \”ultim tren\” din anul acesta la Opera pentru ca am am scapat in sfarsit de examenele de la facultate care m-au impiedicat sa merg anul acesta la spectacolele din stagiune 🙂
  Si pentru ca as vrea sa-i fac o surpriza mamei mele care este \”fan opera\” si care ieri a implinit 50 ani.
  Si pentru ca am vazut trailere pt Un BALLO in MASCHERA pe youtube si cred ca cei de la ONB se vor ridica la inaltimea celor din Austria etc. Va fi un spectacol superb. 🙂

 4. Mi-ar face o deosebita placere ca dupa cateva luni in care am fost plecata din tara sa fiu intampinata de un asemenea spectacol. Felicitari pentru colaborarea cu ONB si multumesc pentru oportunitate!

 5. Imi doresc sa merg la acest spectacol propus de voi pentru ca ne umpleti viata de bucurie cu articolele voastre si mi-ati demonstrat in nenumarate randuri ca flu.ro este \”o prietena de incredere\”, care are recomandari bune si ne aduce la cunostinta oportunitati care ne imbogatesc spiritual (sau ne maresc garderoba si numarul perechilor de pantofi 🙂 ).

 6. Anul acesta nu am reusit sa ajung la opera si imi doresc foarte mult sa merg la acest ultim spectacol. Ar fi un mod minunat de a-mi petrece o zi frumoasa de vara. Multumesc echipei Flu si ONB pentru aceasta oportunitate pe care ne-o ofera pentru a ne face zilele mai frumoase.

 7. Imi doresc mult sa merg , as dori sa-i fac o surpriza prietenului meu care nu a mai fost niciodata. M-a tot auzit pe mine ca am mai fost si isi doreste si el si ar fi o ocazie minunata.
  Multumesc

 8. Eu am luat bilet la spectacolul de duminica dar daca as castiga l-as oferi nepoatei mele, medic, care sta toata ziua in spital si s-ar bucura si profesoarei de matematica a copiilor care sta toata ziua cu ochii pe cifre si i-ar face o deosebita placere schimbarea de decor.

 9. L-as oferi fratelui meu…ar fi un cadou frumos pt ziua lui, ce-i drept cu intarziere…dar la un astfel de cadou sunt sigura ca ar reactiona cu un zambet colosal…
  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.