Castiga o invitatie dubla la concertul Scorpions!

Nu palavragim mult, nu scriem mult, pentru ca stim ca nu vreti decat sa cititi regulamentul si sa va inscrieti.

Ca atare, purcedem:

Flu.ro impreuna cu Project Events va invita la concurs. Puteti castiga o invitatie dubla (adica 2 bilete gazon B – un singur castigator) la concertul celor de la Scorpions din data de 9 iunie, la Zone Arena, in cadrul turneului de adio Get Your Sting And Blackout World Tour.

Citeste si:  Afla acum castigatorii concursului de primavara!

Ce trebuie sa faceti:

Sa intrati pe Forumul Flu.ro si sa ne raspundeti la 2 intrebari:

1. Ce alte evenimente mai organizeaza pe viitor Project Events?

2. De ce vreti sa mergeti la Scorpions?

Concursul se desfasoara in perioada 4 – 30 mai si castigatorul/castigatoarea (desemnata prin tragere la sorti) va fi anuntat/a in data de 31 mai in aceasta pagina si prin e-mail.
Daca in termen de 48 de ore nu primim raspuns din partea castigatoarei/ castigatorului, premiul se anuleaza, uramand sa aiba loc o noua tragere la sorti in data de 3 iunie.

Citeste si:  Castiga unul dintre cele cinci seturi de cosmetice BIODERMA in valoare totala de 800 RON!

Pana atunci, bafta tuturor si celor care doresc sa achizitioneze bilete le amintim de unde la pot procura:

Biletele se vor gasi in toata tara la Librariile Adevarul si in magazinele Diverta. In Bucuresti biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO.ro, respectiv Magazinul BILETOO.RO din Magazinul Unirea (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1.

Citeste si:  MagazinBebe.ro iti ofera un voucher de 400 RON!

Update: Castigatoarea invitatiei duble la concert este Kandra.

Felicitari si distractie placuta!


8 Comentarii
 1. 1. Concerte Zucchero; Lake of Tears; Samaia
  2. Pentru ca sunt fana, pentru ca e ultimul lor turneu, pentru si fratele meu e fan inrait..pentru ca muzica lor este de suflet

 2. Targul Imobiliar PROJECT EXPO

  SAMAIA – The Georgian Legend

  CONCERT-Zucchero
  Imi place foarte mult muzica acestor ,,tineri,, viitori pensionari,romantici si rebeli in acelasi timp

 3. 1- Printre proiectele Project Events se numara concerte precum: CC Catch & Mihai Traistariu, Sandra & Francesco Napoli, Demis Roussos, Anahi, Who\’s Bad & Connect-R, Lord Of The Dance, Targurile Imobiliare Project Expo, Targurile de Joburi Cariere De Succes, portalul de cariera CariereDeSucces.ro, Ziarul Cu Joburi si alte evenimente de cariera si de afaceri.
  2- pentru ca-mi place muzica lor si de sepcuta lui Klaus; sper sa vina cu ea 😉

 4. 1.Project Events mai organizeaza si urmatoarele concerte : Lake Of Tears, Zucchero cat si show-ul de muzica si dans : Samaia – The Georgian Legend.
  2. Vreau sa merg la concert pentru ca sunt fan al genului iar Scorpions sunt niste legende, a caror muzica am ascultat-o si o voi asculta si de acum incolo cu placere. Vreau de mult sa ii vad ,i-am ratat de fiecare data cand au mai fost in Romania iar aceasta ar fi ultima sansa.

 5. 1.Project Events mai organizeaza si urmatoarele concerte : Lake Of Tears, Zucchero cat si show-ul de muzica si dans : Samaia – The Georgian Legend.
  2. cand m-am trezit ca ascult muzica…am auzit … hurricane!!!!

 6. 1.Project Events mai organizeaza: Lake Of Tears, Zucchero cat si show-ul de muzica si dans : Samaia – The Georgian Legend.
  2.de 20 de ani ma streseaza sotul cu ei…macar sa merg pana la capat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.