Castiga o invitatie la prezentarea colectiei Elena Perseil de toamna-iarna 2010-2011!

Esti pasionata de moda? Vrei sa stii care este noul look al sezonului? Te visezi chiar lucrand in lumea modei? Sau, pur si simplu, esti fascinata de frumusetea colectiilor si te intrebi cum anume sunt realizate ele?

Flu.ro te invita la un exercitiu de sinceritate si creativitate! Ne-am aliat cu designerul Elena Perseil pentru a te introduce in lumea modei adevarate!

Suntem curioase cum vezi tu moda si cum crezi ca se concepe o colectie vestimentara… Demonstreaza-ne ca esti pasionata de moda si scrie-ne cum te gandesti tu ca se realizeaza creatia vestimentara si de accesorii, de la schite la ultima broderie aplicata… Scrie-ne la comentarii la acest articol si astfel intri in tragerea la sorti!

Citeste si:  Castiga seturi de ceai pentru casa ta!

Un singur raspuns castiga. La finalul concursului, castigatoarea va primi o invitatie speciala la prezentarea colectiei de toamna-iarna 2010-2011 by Elena Perseil, care va avea loc pe data de 20 aprilie, la Silver Church, Calea Plevnei, numarul 61. Iti oferim sansa de a vedea colectia din primele randuri ale show-ului si, cel mai important, de a discuta dupa prezentare cu designerul pentru a afla „secretele” meseriei sale. Este clipa in care o sa vezi de ce anul acesta se poarta matasea si de ce culoarea sezonului este turcoaz… Si acest adevar ti-l spune chiar Elena Perseil.

Castigatoarea va fi desemnata pe data de 19 aprilie 2010.

Citeste si:  Castiga doua seturi a cate trei lenjerii intime!

Este momentul in care afli cum ajung ideile mari sa defileze pe podium! Este momentul in care un designer de succes iti raspunde tuturor intrebarilor tale!

Despre Elena Perseil

Elena Perseila studiat Academia de Arte din Bucuresti, si in putin timp si-a dovedit talentul in cadrul oferit de catre propriul atelier de moda.
Acest atelier i-a oferit expunerea necesara pentru a castiga premiul
„Tanar designer al anului” in 1996, distinctie oferita de Institutul Kent din Londra, o prestigioasa academie de design vestimentar.

Colectia prezentata la Paris Fashion Week in 2006 i-a adus renumele pe care il merita, si odata cu aceasta colectie a fost nelipsita de pe acea scena de moda, iar ulterior a cucerit chiar si New York-ul. Elena Perseil a reusit sa patrunda si pe pietele din strainatate, creatiile ei fiind vandute in buticuri de lux din Japonia, Arabia Saudita, Dubai, Grecia, Italia si Franta.

Citeste si:  Castiga una din cele 2 lenjerii sexi pentru Valentine's Day

„Eu vad moda ca pe ceva ce ramane valabil in timp, nu se demodeaza, insufletita de colectii care reusesc sa transmita peste ani aceleasi stari care le-au inspirat.”

UPDATE: au fost desemnate castigatoarele. Da, da, la plural caci prin generozitatea doamnei Elena Perseil, avem trei castigatoare: Valeria M., care va avea ocazia si sa ii adreseze cateva intrebari Elenei Perseil, Spirescu Cristina si Ramona!


Un comentariu
  1. Moda….este pasiunea mea, reprezinta o schimbare. Moda te schimba, te transpune intr-o lume in care poti sa fii o zana cu o bagheta magica, o Alba ca Zapada….etc :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.