Castiga sedinte de Kangoo Jumps si aerobic!

Nu sariti inca in sus de bucurie, asteptati sa castigati cateva premii, pentru a putea sari in sus pe ghete de Kangoo Jumps!

Flu.ro impreuna cu Kangooaerobic.rova invita sa castigati urmatoarele premii:

Locul 1: o sedinta kangoo si o luna abonament gratuit aerobic pentru o luna a cate 2 sedinte/ saptamana.

Locul 2: O sedinta de KangooJumps si abonament aerobic o luna, a cate o sedinta pe saptamana.

Locul 3: Doua abonamente aerobic pentru castigatoare si o prietena, a cate patru sedinte pe luna.

Prin tragere la sorti, mai extragem 5 castigatoare pentru urmatorul KangooParty!

Va invitam pe Forumul Flu.ro sa ne spuneti ce parere aveti despre acest nou sport si, de asemenea, sa ne spuneti care sunt locatiile din Bucuresti pe care Kangooaerobic.ro le are si la care Diana Stirbu este instructor.

Citeste si:  Castiga seturi de ceai pentru casa ta!

Concursul se va desfasura in perioada 5 februarie – 1 martie. Castigatoarele vor fi anuntate in aceasta pagina si prin e-mail in data de 2 martie!

Deci… GO JUMPING!!!!

Kangoo Jumps a fost dezvoltat in scopul protejarii impotriva loviturilor datorita arcurilor eliptice si prezinta efecte de intarire a sistemului imunitar. Practicand acest gen de sport trebuie sa uiti de diete costisitoare; pierzi 100-150 calorii in 10- 15 minute. Secretul pierderilor in greutate declarate de persoanele care au folosit Kangoo Jumps in mod regulat se afla in sistemul limfatic.

Lichidul limfatic circula in/intre celulele noastre pentru a transporta toxine, mentinandu-l sanatos. Acest sistem nu are insa o pompa cum ar fi inima sa-si pastreze in miscare lichidele. De multe ori limfa se cristalizeaza in celulita despre care toate stim foarte bine cat de greu o eliminam.

Citeste si:  Castiga una din cele 3 creme hidratante BIO oferite de Drogheria.ro!

Folosind Kangoo Jumps cu regularitate va ajuta sa dezvoltati echilibrul intre consumul de alimente si exercitii fizice. Pe parcursul orei de Kangoo se incurajeaza postura corecta in scopul de a menţine echilibrul. Ghetele induc o stare de euforie imediata: cand cineva foloseste Kangoo Jumps puteti observa usor ca imediat apare un zambet mare, care exprima fericirea totala.

Va enumar cateva din efectele folosirii ghetelor Kangoo:
Reduc cantitatea de grasime; mainile, picioarele, coapsele, abdomenul, soldurile devin mult mai ferme; intineresc corpul atunci cand este obosit.
Maresc presiunea cauzata de forta gravitationala si deci intaresc sistemul muscular; iti protejeaza incheieturile si articulatiile contra oboselii si posibilelor accidentari cauzate de exercitii pe suprafete dure.

Citeste si:  Startul catre un corp ideal!

UPDATE: Castigatoarea primului premiu, care consta intr-o sedinta kangoo si o luna abonament gratuit aerobic pentru o luna a cate 2 sedinte/ saptamana este Popaurelia.

Castigatoarea celui de-al doilea premiu, care consta intr-o sedinta de KangooJumps si abonament aerobic o luna, a cate o sedinta pe saptamana este Gabydo55.

Castigatoarea celui de-al treilea premiu, care consta in doua abonamente aerobic pentru castigatoare si o prietena, a cate patru sedinte pe luna, este Emmyly2112.

Cele 5 castigatoare pentru urmatoarea Kangoo Party sunt: Kamkrys 75, Badescuc, Giusistan, Crissu83 si Samisha.

Felicitari si kangoo placut!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.