Castiga seturi de ceai pentru casa ta!

Surprinde-ti prietenele invitandu-le la o ceasca de ceai chiar la tine acasa. Impreuna cu
FengShui-Market.ro, ti-am pregatit 3 seturi de ceai cu simbolul longevitatii pentru a face cea mai buna impresie.

Pentru a putea castiga trebuie sa intri in rubrica Casa ta, sa citesti articolul despre Ceremonia chinezeasca a ceaiului, si apoi sa ne spui pe forum care este parerea ta despre acest ritual.

Ei, si chiar daca nu vei reusi sa le servesti prietenelor un ceai preparat dupa ceremonia chinezeasca originala, te poti mandri cu minunatul set de ceai castigat.

Citeste si:  Afla de ce ne insala: raspunsul in cartile oferite de Nemira

Regulament desemnare castigatori:

• Concursul se desfasoara in perioada 20 martie – 6 aprilie 2009;
• Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti, si vor fi anuntate pe data de 6 aprilie 2009, pe pagina concursului, pe forum si prin e-mail.

Succes tuturor !

FENGSHUI-MARKET.RO, site-ul de articole Feng Shui cu cei mai multi vizitatori din Romania, si-a propus inca de la inceput sa aduca armonie si culoare in vietile tuturor celor care descopera sau sunt deja familiarizati cu aceasta straveche arta orientala. Practicat de mii de ani, Feng Shui aduce o contributie semnificativa la crearea unei armonii si impliniri generale in vietile tuturor celor care aleg acest stil de viata bogat in simboluri si, nu in ultimul rand, valori care si-au dovedit eficienta in fata a milioane de practicanti din intreaga lume. Alatura-te acum comunitatii FENGSHUI-MARKET.RO si redescopera tainele armoniei perfecte dintre tine si tot ce te inconjoara!

Citeste si:  Castiga 2 costume de baie superbe!

***Castigatoarele sunt:***
1. dkk
2. marinush30
3. clarra20

Felicitari!

set ceai


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.