Castiga un curs „Clever” pentru copilul tau!

Una dintre cele mai importante responsabilitati in calitate de parinte este aceea de a aloca suficient timp in cresterea si educarea copilului. Pas cu pas, trebuie sa il indrumi si sa-i fii alaturi deoarece copilul tau merita ce-i mai bun! Cum inceputul anului scolar bate la usa, ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor. Construieste-i o carte de vizita care sa atraga admiratia tuturor, celor mici si celor mari deopotriva!

Citeste si:  Ce va doriti de Mos Craciun de la Tara Fashion?

In perioada 1 septembrie – 30 septembrie, Mamici.Flu.ro si Clever BS te invita la concurs. Intra pe forumul Mamici.Flu.ro si spune-ne la care dintre cele trei cursuri ti-ar placea sa participe copilul tau si de ce : codul bunelor maniere pentru copii, curs de cultura generala pentru copii sau MBA-ul copiilor.

Punem la bataie un voucher oferit de Clever BS pentru participarea la patru sedinte organizate pentru copiii de 6 – 13 ani. Castigatorul va fi desemnat pe 1 octombrie si va avea posibilitatea sa opteze pentru participarea la „Codul bunelor maniere pentru copii Clever”, „Cursul de cultura generala pentru copii Clever” sau „MBA-ul copiilor Clever”.

Citeste si:  Castiga un set de cercei si pandantiv din argint, cu sticla de Bohemia

Mult succes!


3 Comentarii
  1. codul bunelor maniere pentru copii. ar trebui sa ne preocupe pe fiecare dintre noi enorm de mult buna educare a copiilor nostri ca ei sa ajunga manierati si respectuosi mai ale in societatea de azi unde majoritate tinerilor sunt un pic cam badarani si needucati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.