Castiga un curs de engleza online de 6 luni!

Because e bine sa stii engleza fluent, we invite you all sa participati la un concurs al carui premiu e un curs de English online, pe o durata de 6 months.
Premiul este oferit de catre our partner, Ergo Language Center, si pentru a participa you must go pe Forumul Flu si sa ne spuneti de ce anume va doriti this curs.
Puteti sa ne scrieti in romana sau in english. It’s your choice!

Despre our partner, we can say this:

Ergo Language Center este o scoala de limbi straine, o scoala ce impune un concept inovativ de invatare a limbii engleze, franceze, germane si a altora, bazat pe metode integrate de predare. Scoala noastra combina materialele de suport online cu activitatile de clasa pentru a crea un adevarat program de blended learning, potrivit unei categorii largi de elevi, incepand de la copii pana la adulti.

Citeste si:  Castiga doua papusi Cleopatra si o tricicleta!

Datele la care ii puteti contacta pe cei de la Ergo Language Center: Tel: 0724526898/0723775747

E-mail: office@emsolut.ro.

Despre curs we inform you:

Descriere a cursului

Pe langa cursurile deschise, face-to-face, aveti acum posibilitatea de a urma CURSURILE ONLINE de la MACMILLAN www.emsolut.ro. Astfel, veti putea studia de acasa, in timpul ales de dumneavoastra, cu rezultate mai bune, fiind coordonati de catre profesorii nostri pe toata perioada cursului.
Avantaje: acces la cursuri de engleza GENERALA (pentru copii si adulti) si BUSINESS, realizate de autori de renume in ELT, 4.500 de activitati interactive, exercitii de vocabular/gramatica, teste de progres, activitati de ascultare si inregistrare a propriei pronuntii, exercitii si teste in vederea pregatirii pentru examenele internationale (Cambridge ESOL, IELTS, TOEFL), peste 150 de jocuri de vocabular, precum si o baza importanta de Engleza de Afaceri si continut de Engleza pentru scopuri academice.

Citeste si:  Ce faci pentru a avea un stil de viata sanatos?

Concursul se va desfasura in perioada 2 noimebrie – 2 decembrie, iar the winner will be anuntat pe data de 3 decembrie pe aceasta pagina si prin e-mail.

We wish you good luck!

UPDATE: Am inchis comentariile pentru ca la acest concurs se iau in considerare numai cele postate pe Forumul Flu!

UPDATE: Castigatoarea concursului este Monatigruta. Felicitari tuturor!

Citeste si:  Fa loc in dulap, avem premii mari!

9 Comentarii
  1. M am saturat sa merg la meditatii la care profesorii imi povestesc ce au facut copii. Vreau un curs care sa cuprinda informatiile necesare pentru a ma descurca sa vorbesc corect din punct de vedere gramatical

  2. Incerc sa accesez pagina forumului pentru a posta un comentariu si imi tot spune ca pagina afost stearsa si e inexistenta. Ce se intampla oare
    ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.