Castiga un set de parfum pentru tine si pentru el!

Impreuna cu www.ParfumExpress.ro va invitam sa aveti o toamna cu accente londoneze. Pentru ca ploaia, atmosfera incetosata si apasatoare nu sunt placute decat daca faci o vizita la Londra, noi va aducem Londra in jurul vostru.

Puteti castiga un set de parfumuri Police Pure London Femme si Police Pure London Homme , in valoare totala de 256 ron, oferite de catre ParfumExpress.ro.

Citeste si:  Training pentru viitorul carierei tale!

Este ocazia minunata de a face o calatorie imaginara prin Londra, alaturi de partenerul vostru!

Ce trebuie sa faceti?
Sa intrati pe Forumul Flu.ro si sa ne spuneti ce alte parfumuri ati prefera de pe site-ul ParfumExpress.ro.
Concursul se va desfasura in perioada 4 octombrie – 3 noiembrie Castigatoarea va fi anuntata prin e-mail si in pagina de concurs. Tragerea la sorti va avea loc in data de 4 noiembrie.
Daca in termen de cinci zile lucratoare castigatoarea nu raspunde la emailul primit de la noi, atunci se va efectua o alta tragere la sorti si va fi desemnata o alta persoana.

Citeste si:  LA REDOUTE impreuna cu iepurasul iti ofera 4 super premii!

Despre ParfumExpress.ro
Am infiintat magazinul online ParfumExpress.ro pentru ca marcile de parfumuri cunoscute sa poata fi achizitionate la un pret cat mai favorabil de clientii nostri. Am depus o munca enorma pentru a oferi pe langa parfumuri originale un serviciu online performant clientilor nostri. Ne straduim sa mentinem aceasta performanta prin intermediul unei game uriase de parfumuri si servicii de calitate.

Citeste si:  Castiga doua invitatii la concertul Aerosmith!

Mult succes!

UPDATE: Castigatoarea setului de parfum este Vera1978. Felicitari ei si tuturor participantelor!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.