Castiga un voucher de 200 RON pentru cei mai frumosi pantofi!

Trebuie sa fim cinstite si sa spunem adevarul: niciodata, dar niciodata nu avem prea multi pantofi!

De aceea, va invitam la un SuperConcurs ca sa castigati o super pereche de pantofi sau super sandale, ce vreti voi. SuperPantofi.ro va ofera un voucher de 200 ron pentru a va lua perechea de incaltaminte pe care o doriti.

Ce trebuie sa faceti?
Asa cum v-am obisnuit, sa intrati AICI si sa ne spuneti ce incaltaminte v-ati lua de la SuperPantofi.ro cu voucherul de 200 ron, castigat.

Citeste si:  Castiga Perfectil – supliment pentru par bogat, piele sanatoasa, unghii rezistente

SuperPantofi.ro este un boutique multibrand de pantofi, ce se adreseaza femeilor pasionate de moda si cele mai noi tendinte. Gama noastra de produse porneste de la sandale, balerini, pantofi clasici si pana la botine, ghete si pantofi pentru ocazii speciale. Acordam o atentie deosebita fiecarui produs si va asiguram ca veti beneficia de o selectie de pantofi foarte confortabili, de zi sau de seara, la preturi care vor oferi fiecareia dintre voi posibilitatea de a gasi ceva adorabil si potrivit. Va asteptam in magazin pe pagina noastra de FaceBook !

Citeste si:  Castiga una din cele 3 creme hidratante BIO oferite de Drogheria.ro!

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 7 iunie- 9 iulie. Tragerea la sorti va avea loc in data de 10 iulie, iar castigatoarea va fi anuntata prin e-mail si in pagina de concurs.
Daca in termen de cinci zile de la tragerea la sorti, castigatoarea nu raspunde e-mailului trimis de noi, are loc o noua tragere la sorti si se desemneaza o alta castigatoare.

Citeste si:  Franciza SpaceArt: Invita stelele in camera ta ®

UPDATE: Castigatoarea voucherului oferit de Superpantofi.ro este Irena. Felicitari ei si tuturor participantelor!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.