Castiga un voucher de 300 RON pentru o poseta de 8 martie!

Concursul acesta asociaza doua elemente extrem de feminine! Primul este ziua de 8 martie! Da, ziua noastra. Al doilea, este poseta! Da, poseta noastra! De aceea, Flu.ro si BeltArt va invita la concurs!

Stim cat de tare va plac produsele de calitate in pas cu moda, si cei de la BeltArt stiu cat de important este ca fiecare dintre voi sa isi aleaga produsul preferat. De aceea, va ofera un voucher de 300 ron, sa va alegeti cadou perfect!

Ce trebuie sa faceti? Trebuie sa spuneti pe Forumul Flu.ro ce anume doriti sa va achizitionati daca veti castiga (prin tragere la sorti) concursul nostru!

Citeste si:  MagazinBebe.ro iti ofera un voucher de 400 RON!

Mai jos aveti regulamentul detaliat.
Concursul se desfasoara in perioada 11 februarie – 4 martie (cand are loc tragerea la sorti)!

Va rugam sa cititi regulamentul:

Prezentul regulament are scopul de a informa cu privire la desfasurarea unei activitati publicitare initiata de catre organizatori, se adreseaza potentialilor participanti si, totodata, reprezinta o serie de reguli ce trebuie respectate in cadrul desfasurarii acestei activitati.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL

Organizatorii concursului sunt:

S.C. BeltArt S.R.L. cu sediul in Romania, Brasov, Str. Alexandru cel Bun nr. 20, inregistrata cu Nr. Ord. Reg. Comertului J08/355/20025, cod fiscal RO14536778, tel. 0268 473 566, email onlinestore@beltart.ro, prin website-ul http://www.beltart.ro/shop/.

Citeste si:  Startul catre un corp ideal!

Si

S.C. Medianet S.R.L. cu sediul in Romania, comuna Bartovoiesti, nr. 1, judetul Dolj, punct de lucru in Bucuresti, Str. I. Minculescu, nr. 3-5, sector 3, inregistrata cu Nr. Ord. Reg. Comertului J16/132/2001, cod fiscal RO13765307, tel. 031 428 0845, prin website-ul http://www.flu.ro.

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe website-urile organizatorilor, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant.
Scopul acestui Regulament Oficial (denumit in continuare „Regulamentul”) este de a stabili conditiile de inscriere la concurs, mecanismul de desfasurare a concursului si alegerea castigatorilor. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos.

Citeste si:  Castiga un voucher de 200 RON pentru cei mai frumosi pantofi!

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii, de a extinde sau scurta perioada de desfasurare a concursului, de a anula concursul sau de a modifica premiul pentru orice motiv si in orice moment, prin publicarea unei notificari pe website. Organizatorii nu isi asuma nici un fel de obligatii prin efectuarea acestor modificari.

UPDATE: castigatoarea concursului este Bocsa.

Felicitari ei si tuturor participantelor!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.