Castiga un voucher de 300 ron pentru Parfumul tau de Valentine’s Day!

Valentine’s Day se apropie mai repede decat a trecut vacanta de iarna. De aceea, ne grabim si noi sa va oferim un minunat concurs a carui tragere la sorti va avea loc in data de 11 februarie.

Pentru acest Valentine’s Day , Flu.ro impreuna cu OnlineParfum.ro va invita sa castigati un voucher in valoare de 300 Ron. Voucherul va ofera posibilitatea sa va achizitionati un parfum original de pe magazinul OnlineParfum.ro.

Citeste si:  Castiga o pereche de botine cu stil si o poseta plic!

Ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe Forumul Flu.ro si sa ne spuneti ce parfum doriti sa va achizitionati de pe OnlineParfum.ro.

Regulament:
– Voucherul nu poate sa fie preschimbat in bani.
– Daca doriti achizitia unui produs ce depaseste valoarea voucherului acordat, suportati diferenta.
– Daca parfumul dorit are o valoare mai mica decat cea a voucherului, nu vi se preschimba in bani contravaloarea ramasa neacoperita de pretul produsului.
– Daca in termen de 5 zile calendaristice, castigatoarea nu raspunde mailului primit din partea Flu.ro, va avea loc o noua tragere la sorti!
– Concursul se va desfasura in perioada 13 ianuarie-11 februarie, iar castigatoarea (prin tragere la sorti) va fi anuntata prin e-mail si in pagina acestui concurs.

Citeste si:  Surprinde-ti iubitul si castiga un set Nivea Essentials

Despre OnlineParfum.ro

Magazinul Onlineparfum.ro comercializeaza parfumuri originale la preturi accesibile. In magazinul nostru, gasiti peste 180 de marci mondiale, parfumuri clasice, dar si aromele noi aparute pe piata. Cu ocazia Sfantului Valentin, Onlineparfum.ro va ajuta la achizitionarea cadoului romantic si perfect pentru perechea Dumneavoastra.

UPDATE:

Castigatoarea voucherului este Oldwitch. Felicitari ei si tuturor participantelor

Citeste si:  Ce iti doresti de la iubitul tau de Valentine's Day?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.