Castiga un voucher de 300 ron pentru un tratament complet de slabire si intretinere corporala oferit de Desiree Beauty Center!

O zi agitata! Un Flu.ro nou nout, o galerie de shopping in care ai navigat cat ai putut de mult! A sunat telefonul continuu, ai vorbit cu o mie de oameni astazi si esti epuizata? Vrei un moment doar pentru tine?

Stim raspunsul tau! Il stim noi si il stie si Desiree Beauty Center care, pentru placerea ta proprie, ofera un Voucher de 300RON!

Pentru a castiga acest Voucher, te rugam sa ne spui „Ce tratamente de intretinere corporala ai alege de contravaloarea acestui voucher de la Centrul Desiree

Citeste si:  Fii speciala in fiecare zi cu BeSpecial.ro!

Raspunde la aceasta intrebare pe FORUMUL FLU si Voucherul poate fi al tau!

Concursul se desfasoara in perioada 18 noiembrie – 16 decembrie, iar castigatoarea va fi anuntata pe aceasta pagina pe data de 17 decembrie si ulterior prin email!

Despre Desiree Beauty Center

Situat la doar 5 minute de Piata Charles de Gaulle, pe strada Lev Tolstoi nr.7, intr-o zona linistita si plina de verdeata, te intampina o echipa gata sa iti ofere o gama completa de servicii care sa iti satisfaca exigentele de femeie frumoasa si inteligenta, fie ca doresti relaxare, tonifiere, hidratare sau tratamente speciale pentru slabire. Tocmai de aceea te afli intr-un Centru de Intretinere si Remodelare Corporala! Alege combinatia dorita dintre cele pregatite pentru tine, sau creeaza-ti singura abonamentul in functie de dorintele tale, pe baza serviciilor oferite: masaj de relaxare, masaj anticelulitic/terapeutic, masaj facial, reflexoterapie, vacuum, electrostimulare sau impachetari- toate realizate cu produse si echipamente de cea mai buna calitate.

Citeste si:  Castiga cartea "Madonna. Biografia intima" de la editura Meteor Press

Mult succes!

UPDATE: CASTIGATOAREA VOUCHERULUI DE 300 RON OFERIT DE DESIREE BEAUTY CENTER ESTE SENORAVALIS.

FELICITARI CASTIGATOAREI SI TUTUROR PARTICIPANTELOR!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.