Castiga un voucher de 3 milioane pentru un parfum original de la Onlineparfum.ro!

Onlineparfum.ro si Flu.ro va invita sa cititi diferentele dintre Apa de Toaleta si Apa de Parfum de la noua noastra sectiune FATA IN FATA! Astfel, suntem convinse ca veti alege exact ce vi se potriveste in cunostinta de cauza!

Si daca informatiile noastre va sunt de ajutor, va invitam pe FORUMUL FLU sa ne spuneti ce parfum va alegeti de pe Onlineparfum.ro de contravaloarea acestui voucher!

Citeste si:  Castiga orice produs doresti de la Fancy Boutique!

Despre Onlineparfum.ro

Am infiintat magazinul online Onlineparfum.ro pentru ca marcile de parfum cunoscute sa poata fi achizitionate la un pret cat mai favorabil de clientii nostri. Am depus o munca enorma pentru a oferi un serviciu online performant clientilor nostri. Ne straduim sa mentinem aceasta performanta prin intermediul unei game uriase de parfumuri si servicii de calitate.

Citeste si:  Eu vad ceva ce tu nu vezi!

Concursul se va desfasura in perioada 18 noiembrie – 20 decembrie, iar castigatoarea (aleasa prin tragere la sorti) va fi anuntata in aceasta pagina pe data de 21 decembrie si prin e-mail ulterior.

UPDATE: Castigatoarea voucherului de 300 RON oferit de Onlineparfum.ro este lovemusik 10!

Felicitari castigatoarei si tuturor participantelor!

Citeste si:  Castiga un voucher de 300 ron pentru un tratament complet de slabire si intretinere corporala oferit de Desiree Beauty Center!

Va mai asteptam pe Flu.ro!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.