Castiga unul din cele doua seturi de bijuterii cu cristale Swarovski!

Bijuteriile si accesoriile sunt un element constant in viata noastra. Nici nu ne imaginam acum sa plecam undeva fara sa ne punem bijuteriile.

De aceea, Flu.ro impreuna cu Pandorra.ro si Missi va invita sa participati la concurs!
Puteti castiga unul dintre cele doua seturi de bijuterii cu cristale Swarovski create special pentru o vara frumoasa si placuta!
Puteti sa le accesiorizati la o tinuta de seara, dar si la o tinuta de zi, eleganta!

Citeste si:  Castiga una din cele trei lenjerii sexy!

Missi a creat pentru tine un set de bijuterii format din pandantiv cu perluta si cercei cu cristal Swarovski Light Rose si perluta, sisteme de prindere din argint.

Ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe Forumul Flu.ro si sa ne spui care dintre bijuteriile Pandorra ti-a placut cel mai mult si de ce!
Raspunde la aceasta intrebare si unul din cele doua seturi, in valoare de 125 ron, poate sa fie al tau!
Concursul se desfasoara in perioada 21 mai -21 iunie, iar castigatoarele vor fi anuntate in pagina de forum si prin e-mail in data de 22 iunie.

Citeste si:  Castiga un set de parfum pentru tine si pentru el!

Despre Pandorra.ro:
Pandorra sarbatoreste inceputul primaverii! In magazinul online vei regasi idei de cadouri vesele, dragute, optimiste, special pregatite pentru tine: cadouri eco, aranjamente festive, cosuri de cadou, bijuterii realizate din cristale Swarovski, seturi de spa, cadouri cu ceai si cafea, decoratiuni, accesorii din piele si multe multe altele.

Toate cadourile Pandorra sunt decorate special folosind hartie festiva, celofan sau organza, panglici din satin, decoratiuni tematice, pungi de cadou – darul Pandorra pentru tine.

Citeste si:  Afla de ce ne insala: raspunsul in cartile oferite de Nemira

UPDATE: CASTIGATOARELE CELOR DOUA SETURI DE BIJUTERII CU CRISTALE SWAROVSKI SUNT DANIELA007 SI ANTONICI.

Felicitari lor si tuturor participantelor!


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.