Ce faci tu ca sa salvezi planeta?

In ultimul timp discutiile cu privire la incalzirea globala, deseuri si alte asemenea grozavii si-au iesit din matca. Si daca se face atata caz, e clar ca ceva nu este tocmai in regula. Vrem sa vedem cate dintre utilizatoarele noastre chiar s-au gandit serios ca un gest mic de-al lor poate salva o intrega planeta? Nu e nevoie sa te chinui prea mult ca sa faci parte si tu din miscarea celor care incearca sa schimbe ceva. Iti trebuie doar putin disciplina, atentie si dorinta de a avea un stil de viata sanataos si prietenos pentru mediul inconjurator.

Citeste si:  Castiga un voucher de 200 ron, pentru tinuta verii

Printre gesturile care pot salva lumea putem enumera: mersul pe bicicleta, reciclarea sticlei, plasticului si hartiei, economisirea energiei electrice si multe altele la care nu ne gandim in viata de zi cu zi pentru ca inversul lor a intrat deja in reflex.

Tu cum te-ai gandit ca ai putea salva planeta? Asteptam cu nerabdare raspunsurile voastre pe forum iar 5 dintre participante vor fi recompensate cu premii din partea Natural100.ro pentru simplul fapt ca le pasa de lumea in care traim.

Citeste si:  Ce iti doresti de la iubitul tau de Valentine's Day?

Concursul se desfasoara in perioada 21 noiembrie – 5 decembrie 2007 iar castigatoarele vor fi declarate pe data de 6 decembrie 2007.

Pentru a participa la concurs dati un click aici.

Va felicitam pe toate pentru participarea la acest concurs! Ne-ati demonstrat ca printr-un simplu gest contribuiti la salvarea planetei.

Castigatoarele sunt:

– petrutadori

Citeste si:  Franciza SpaceArt: Invita stelele in camera ta ®

– cetina

– dr2000

– durusoctavia

– ingerasul

Acestea vor primi din partea noastra un e-mail de confirmare si vor fi nevoite sa raspunda in interval de o saptamana de la data comunicarii.

Va mutumim si va asteptam in continuare pe www.flu.ro!


Un comentariu
  1. Draguta tema. Interesante intrebari si felicitari celor de la natural100.ro pentru ca finanteaza astfel de demersuri. teme de discutii precum cea propusa aici nu pot fi decat benefice. Nu e niciodata prea tarziu sa ne educam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.