Concurs Spa Moments!

Un corp atragator, picioare definite si talie de invidiat! Flu.ro impreuna cu Spa-Moments.ro te invita la concurs! Poti castiga Pachetul Glamorous Outfit care te va ajuta sa ai un corp de invidiat. Plecand de la premiza ca fiecare femeie isi doreste o picioare ferme si suple, pachetul Glamourous Outfit propune o serie de sedinte menite sa redea piciorului fermitatea tineretii si supletea cea fara de varsta. Programul contine sase sedinte de Biolectrostimulare, programele Atletism si Tenis, ce au ca scop sportul pasiv si cu rezultate, in combinatie cu o sedinta de Lift-Up Paradise si o sedinta Lift-Up Termocuverta.

Citeste si:  Afla daca esti tu castigatorul biletelor la concertul Aerosmith!

Pentru a participa la concurs, trebuie doar sa recomanzi www.Flu.ro la 3 prietene prin intermediul acestui LINK unde va trebui sa completezi adresa ta de e-mail si adresele de e-mail ale celor 3 prietene carora le recomanzi website-ul www.flu.ro. Imediat ce ai apasat butonul de trimitere esti inscrisa automat la concurs.

Concursul se desfasoara in perioada 10 iulie – 7 august 2009. Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti, si va fi anuntata pe data de 7 august 2009, pe pagina concursului si prin e-mail.

Citeste si:  Innoieste-te de Paste!

Castigatoarea Pachetului Glamorous Outfit este Gabriela Novac. Felicitari!

Despre Spa-Moments.ro
In mijlocul unui Bucuresti agitat pana la stres si de un dinamism ce frizeaza adeseori nebunia, Spa Moments a creat, pentru Tine un spatiu incomparabil de liniste si rasfat. Asezat in zodia Relaxarii, Spa Moments iti propune o altfel de abordare a clipelor Tale de alint. Desi central, dar ferit de ochii galagiosi ai traficului, Spa Moments te intimpina cu un aer rafinat si cald intr-un cadru elegant si confortabil totodata, gasind pentru Tine solutii adecvate de reincarcarea bateriilor personale.

Citeste si:  Castiga unul dintre cele cinci seturi de cosmetice BIODERMA in valoare totala de 800 RON!

spa


3 Comentarii
  1. nu am fost niciodata la spa si in consecinta nici nu stiu cu ce se mananaca…..habar nu am ce se intampla pe acolo….am auzit doar ca s-ar face diferite tratamente,bai sau asa ceva de aceea mi-as dori macar o sedinta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.