Danseaza cu Joaquin Cortes!

Cum 8 martie nu e departe, ne-am gandit la un cadou special pentru tine: doua bilete la un spectacol de flamenco in cadrul caruia se va dezlantui cel despre care se spune ca este crema acestui dans, nimeni altul decat Joaquin Cortes. Evenimentul va avea loc pe 7 martie la Sala Palatului.

Pentru a te bucura de o adevarata explozie de talent si pasiune nebuna, descatusata, nu trebuie sa faci altceva decat sa dai click aici, sa completezi formularul pe care il vei gasi acolo cu numele si adresa ta, precum si cu adresele de mail ale altor trei persoane.

Citeste si:  Castiga unul din cele 3 tratamente cosmetice!

Joaquin Cortes vine in Romania pentru a treia oara pentru a prezenta spectacolul Gitanos. Celelalte doua spectacole cu care s-a prezentat in fata publicului au fost Mi soledad si Zapatos blancos. Probabil ai auzit vorbindu-se despre ele, a vuit tot targul. Acolo unde merge, ofera un show de neuitat. 12 milioane de spectatori din lumea intreaga, reuniti in 600 de locatii diferite, pot depune oricand marturie.

Citeste si:  Concurs: Ai grija de inima ta!

Dansul sau se situeaza undeva la granita intre angelic si demonic. Iar ritmul te va purta si pe tine dintr-un teritoriu in altul. Este o calatorie magica. Ce mai astepti? Nu te imbarci?

Castigatoarele sunt:

Maria Ana si Elena Ganea


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.