Sa deschidem impreuna Stagiunea Operei Nationale Bucuresti – Concurs!

Opera Nationala Bucuresti va invita sa deschideti stagiunea din aceasta toamna, la spectacolul Un BALLO in MASCHERA de Giuseppe Verdi, cu urmatoarea distributie:

Riccardo-Cristian Balasescu*, Renato-Iordache Basalic, Amelia-Silvia Sorina Munteanu, Ulrica-Andrada Ioana Rosu*, Oscar-Veronica Anusca*, Silvano-Florin Simionca, Samuel-Mihnea Lamatic, Tom-Marius Bolos*, Un giudice-Constantin Negru , Un servo d’Amelia-Serban Cristache, Solisti balet: Oana Badanoiu, Magdalena Radulescu, Lucas Campbell, Virgil Ciocoiu, Dirijor-Iurie Florea

Citeste si:  Startul catre un corp ideal!

Subiectul operei il gasiti AICI

Flu.ro impreuna cu Opera Nationala Bucuresti va ofera doua bilete.

Ce trebuie sa faceti?
Sa ne spuneti intr-un comentariu impresiilein cazul in care ati mai fost la deschiderea stagiunii sau, daca nu, de ce anume vreti sa mergeti. Comentariile sunt la subsolul acestei pagini.

Regulament
Concursul se desfasoara in perioada 6-13 septembrie.
In data de 13 septembrie, la orele 11.00, efectuam tragerea la sorti. Castigatoarea TREBUIE sa ne raspunda la e-mail pana la ora 16.00, asa ca o sa petreceti ziua de 13 cu noi, obligatoriu!
Ca sa vedeti ca aducem noroc! 🙂

Citeste si:  Castiga cartea "Madonna. Biografia intima" de la editura Meteor Press

UPDATE: Castigatoarea celor doua invitatii este Pentru mama. Felicitari!
UPDATE 2: Cum castigatoarea desemnata ieri nu a raspuns nici pana acum emailului nostru, am desemnat o alta. Aceasta este Todeci Anca. Felicitari si o seara placuta la Opera!


11 Comentarii
 1. …pana in prezent…nu am ajuns la un spectacol de opera…sper sa nu mai aman momentul….si sa incep cu acest spectacol…cu invitatie sau fara..:)

 2. Nu ma pot duce singura la opera. Dealtminteri, mi-am dorit-o de multe ori, dar n-am facut-o niciodata. Nu pot sa-mi trimit copiii singuri la opera. Ar fi culmea sa nu fiu langa ei! Am putea, teoretic, sa mergem impreuna toti 3 la opera. Dar pentru asta chiar nu am bani. Ori, cu doua bilete gratuite pe care le voi considera ale lor, mi-as gasi resurse sa ”investesc” in biletul meu la opera.
  O zi buna!
  … Si mie, si voua.

 3. La deschiderea stagiunii nu am reusit sa merg. Nu am gasit bilete in anii trecuti.
  La opera am mers inca de cand eram copil, iubesc opera, baletul, spectacolelele SEOB.
  Intotdeauna mi-am dorit sa particip la deschiderea stagiunii considerand acest spectacol deosebit, grandios. Ca si in alti ani specatacolul din acest an se va bucura de o distributie superba si imi doresc sa iau parte la acest eveniment alaturi de artisti pe care ii admir.
  Felicitari pentru aceasta initiativa!
  Succes !

 4. Pana acum nu am avut oportunitatea de a merge la deschiderea unei stagiuni…vreau in schimb sa merg impreuna cu mama…sa-i ofer un dar special cu ocazia unei zile deosebite in viata ei…sper sa-mi fiti alaturi!

 5. Imi place sa merg la opera, dar nu am avut oportunitatea de a merge la deschiderea unei stagiuni…..cred ca este un eveniment important….mi-ar placea sa pot fi castigatoarea acestui premiu, mai ales ca nu am mai vazut de mult, un spectacol de opera, din motive financiare:(

 6. De ce-as vrea sa merg si eu la deschiderea acestei stagiuni la Opera Nationala? E foarte simplu si nici macar nu sunt originala la capitolul asta: nici eu nu am fost la deschiderea unei stagiuni la Opera Nationala. Am fost anul trecut in august la un eveniment foarte dragut care s-a desfasurat in aer liber, in fata Operei ( prin august parca, dar nu-mi mai amintesc exact), insa nu era deschiderea stagiunii (asta sigur imi amintesc).
  Plus ca vreau sa invit o prietena careia ii place mult la Opera (probabil mai mult decat mie, in cazul meu alte preferinte culturale sunt \”mai in fata\”… dar sper sa nu se supere \”organizatorii\”…ca poate pierd o potentiala sansa la acest premiu…ha, ha, ha!).
  Si in al treilea rand, in toamna asta imi doresc sa prind cateva \”gratuitati\” culturale (daca pot sa ma exprim astfel caci poate capata – in acest context – o alta semnificatie…). Anul asta as avea nevoie de mai multe \”gratuitati\” culturale, concerte cu intrare libera samd… Dar oricum suntem abia la inceputul toamnei, vin si \”zilele Bucurestiului\” (in curand) asa ca … mai este timp si de relaxare si distractie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.