Shoppingul e o fapta buna

Licitatii.Flu.ro te invita sa descoperi universul in care shopping-ul chiar e o fapta buna! Daca te recunosti in categoria celor care isi aleg mereu vestimentatia in functie de personalitatea lor, vei adora „talciocul” pe care ti-l punem la dispozitie: haine croite pe masura, accesorii originale, decoratiuni funky si bijuterii artizanale, hand made.

Citeste si:  Castiga trei seturi de bijuterii oferite de Ambra Bijuterii!

Profitul obtinut va fi directionat mereu catre fundatii caritabile, pentru a ajunge la copiii nevoiasi. Licitatiile caritabile online Flu iti pot aduce un premiu minunat.

In aceasta luna, creatoarea Diana Bobar va oferi castigatoarei o tinuta de vara foarte stylish. Pentru a participa la concurs trebuie doar sa recomanzi Licitatii.Flu.ro la 3 prietene prin intermediul acestui link. Imediat ce ai apasat butonul de trimitere esti inscrisa automat la concurs.

Citeste si:  Castiga una din cele 2 lenjerii sexi pentru Valentine's Day

Castigatoarea va fi anuntata pe data de 17 iulie 2008 printr-un e-mail de confirmare, la care va trebui sa raspunda in termen de o saptamana de la data primirii, altfel premiul va fi dat unei alte participante.

Succes!

Castigatoarea este Veronica Bahnareanu. Felicitari!


Un comentariu
  1. Minunat! Mi se pare nemaipomenit sa descopar pe acest site oameni cu asemenea initiative. Nota 10! Ma bucur si sper ca si altii sa va urmeze si in aceasta privinta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.