Spectacole de Circ pentru copilul tau!

Vara este in toi, si la fel si Festivalul International al Circului. S-a dus vestea ca in orasul nostru au venit trei companii de circ, cu artisti renumiti si cu tot felul de animale dresate, care stiu sa faca la un semn, multe giumbuslucuri.

Copiii sigur ard de nerabdare sa mearga sa vada programul circului.De aceea Flu.ro si Circul Globus s-au gandit ca iti vor prinde bine cateva invitatii la spectacolul din 6 iunie pentru circul Le Masque amplasat in Drumul Taberei parcul vis-a vis de parcul Moghioros. Astfel vei putea sa-i oferi copilului tau momente frumoase si amintiri de neuitat!

Citeste si:  Dovedeste ca ai fost la mare!

Pentru a participa la concurs alege cea mai frumoasa fotografie cu copilul tau si trimite-o la adresa de e-mail: copilulmeu@flu.ro.

Noi vom transforma fotografia ta intr-o felicitare haioasa si o vom adauga in pagina felicitarilor Flu.ro , asa incat toate cititoarele sa o poata vedea si trimite celor dragi. Cele mai trimise felicitari vor primi cele trei invitatii duble la spectacolele de circ din 6 iunie.

Citeste si:  Spune ce gandesti si castigi!

Concursul se desfasoara in perioada 29 mai – 5 iunie. Castigatoarele vor fi anuntate pe data de 5 iunie.

Mult succes!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FELICITARILE COPIILOR

Despre Festivalul International de Arta a Circului

Festivalului International de Arta a Circului isi propune sa transforme Bucurestiul intr-un spatiu dinamic si va aduce atat copiilor, cat si parintilor spectacolele a trei dintre cele mai importante circuri din lume: Circul „Salome” din Germania, Circul „Le Masque” din Statele Unite ale Americii si Circul National „Berousek” din Cehia.

Citeste si:  Cea mai frumoasa vacanta!

circ

Honore de Balzac: “Pentru mine arta de circ este cea mai inalta dintre toate artele”

Castigatoarele concursului sunt:

Andreea Epure
Simona Cristea
Lucica Oprea (o rugam sa ne contacteze urgent prin e-mail)


6 Comentarii
 1. Ce frumos!
  Am trimis poza! Sper sa castig sa merg cu Vladut!
  Foarte frumoasa initiativa de a oferi invitatii la circ! Bravo fetelor!

 2. Si eu am trimis poza lui Florin, sper sa castigam pentru cavreau sa merg! N-am mai fost la circ de un milion de ani, si mi-e chiar si mie dor!!!
  Bafta fetelor!

 3. Multumim tare mult echipei Flu pentru invitatiile la circ.
  Ne-am distrat grozav, mai ales Andreea care pe toata durata spectacolului a stat in picioruse a aplaudat cat a putut ea de tare si s-a bucurat de fiecare moment.La plecare a inceput sa planga sa mai inceapa odata spectacolul …pana nu i-am promis ca azi o voi duce si la Globus nu s-a potolit.Pacat ca nu ne-au dat voie sa filmam si sa facem poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.