Ai vrea sa fii barbat pentru o zi?

Daca mi-ar placea sa fiu barbat pentru o zi? Sigur ca da. Mi-ar face mare placere sa-mi pun dimineata Nike-urile prietenului meu si sa plec la plimbare confortabil. M-ar ajuta sa inteleg mai bine specia barbatilor. Totusi… daca m-as rataci, nu mi-ar fi rusine sa cer indrumari pe strada.

Barbatii sunt, din punct de vedere fizic, mai puternici, mai rapizi si au mai putina grasime, dar ceea ce invidiez cu adevarat la ei sunt hainele. Mi-ar placea si mie sa pot purta o alta camasa in fiecare zi, iar rezultatul sa fie considerat un outfit diferit.

Citeste si:  Gusturile se discuta

Barbatii chiar nu apreciaza avantajele pe care le au. De exemplu: ei nu apreciaza barbieritul – dar ar trebui. Barbieritul ajuta la indepartarea stratului de celule moarte de pe fata inainte ca acestea sa se transforme in riduri. Femeile platesc destul de mult pe tratamente cu laser si creme minune pentru a obtine acelasi rezultat. Barbatii nu trebuie sa se lupte pentru a primi acelasi salariu ca femeile. Din pacate, femeile, in lupta lor continua pentru a-si depasi limitele, au castigat drepturi egale cand vine vorba de… atacurile de cord.

Citeste si:  Sa-i confrunt amanta?

Am vazut la un moment dat un sticker pe care scria ca „Locul unei femei este acasa si la… guvern”. Total de acord! Viata a fost cel mai bun profesor pentru ca noi sa ne castigam aceste drepturi. In fiecare zi, rezolvam probleme de sanatate, transport, educatie si buget si nu mai adaug ca reusim sa facem chestia asta cu un buget foarte restrans.

Nu mai este de mult o lume doar a barbatilor. Stewardesele se numesc acum „insotitor de bord”, iar actritele pot fi numite generic si „actori”. Daca un barbat crede ca patrupedul sau este cel mai bun prieten, atunci in mod sigur acel caine trebuie sa gateasca, spele si sa-i placa fotbalul.

Citeste si:  Planuri pentru un viitor apocaliptic

Voi ce ati face daca ati fi barbati pentru o zi? Eu, desi sunt deschisa provocarilor si noilor experiente, sunt convinsa ca o singura zi ca barbat mi-ar fi de ajuns. Oricum Dumnezeu n-a avut nevoie de prea mult timp pentru a se hotari sa isi imbunatateasca opera creand femeia.


2 Comentarii
  1. eu as fi barbat pentru o zi doar ca sa inventez replici de agatat mai bune :)) serios mai baieti, mai surprindeti-ne din cand in cand cu ceva original !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.