Ati gasit vreo moneda de curand?

Daca faptul ca gasesti un ban inseamna ca ai noroc, atunci inseamna ca eu am mult noroc. Am gasit 5 bani si am fost norocoasa toata ziua – in special in momentul in care spatele nu m-a durat cand m-am aplecat dupa cei 5 bani, semafoarele erau toate verzi, locurile libere de parcare apareau ca din senin in fata mea si masina politiei m-a depasit fara nici o problema.

Daca cel care a gasit banutul ar fi fost prietenul meu, n-ar mai fi uitat aniversarile noastre si n-ar mai fi facut o plimbare spre magazinul de bijuterii pentru ca se simtea vinovat. In ciuda acestui lucru, el zice ca-i aduc noroc. Asta inseamna ca am noroc de adus. Cum sa fac sa nu-l aduc pe tot de-odata?

Citeste si:  Un francez insulta, sute de romani expectoreaza

Un trifoi cu patru foi se zice ca este norocos; la fel si potcoavele. Un picior de iepure aduce noroc oricui, mai putin iepurelui, care evident n-avea alte amulete asupra lui in momentul producerii accidentului, iar daca imi consult horoscopul trebuie sa ma pregatesc pentru horrorscop. Daca as gasi acea galeata de galbeni de la capatul curcubeului m-as considera mult mai norocoasa decat daca as castiga la loto.

Citeste si:  Europa fara mine

Dar cum sa gasesc capatul unui lucru care se formeaza prin refractia, reflexia si dispersia luminii pe timp de ploaie sau ceata?

Oricum, banutul pe care l-am gasit este primul banut dupa multaaaa, multaaa vreme in care n-am avut parte de asa noroace stradale. Se pare ca oamenii au din ce in ce mai multa grija de banutii lor si nu mai gasesti asa monede zacand la tot pasul. Ar fi o risipa de noroc…

Citeste si:  Iubeste-ti rudele aproapelui ca pe tine insuti

Daca ma iau dupa Feng Shui si atarn un clopotel langa usa de la intrare, se pare ca si norocul intra in casa mea; iar daca tin lucruri pereche in dormitor voi avea mult noroc in casnicie. Eu cred ca cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le tin intr-o pereche sunt eu si prietenul meu.

Poate vreti sa incercati si cu o stea cazatoare. Si ea iti poate aduce noroc… Oare daca il vad pe Michael Jackson pot sa ma numesc norocoasa?


2 Comentarii
  1. hmmm…nu vreau sa par rautacioasa, dar am citit acest \”editorial\” si nu ma pot abtine sa nu fiu critica – lipseste coerenta frazelor destul de des…si chiar a modului de abordare a ideii in ansamblu.

  2. Ai dreptate Aida. Nu este unul dintre articolele cu care as putea sa ma mandresc. 🙂 Promit sa ma \”adun\” de acum incolo si astept observatiile tale si pe viitor. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.