Care-i sexul slab?

Femeile traiesc in medie cu 5 ani mai mult decat barbatii. Asta n-ar trebui sa fie o surpriza… asta e viata. Totul se explica prin faptul ca fetitele se joaca jocuri mai putin violente, iar pe masura ce cresc, desi uneori joaca aceleasi sporturi ca baietii, nu le joaca la fel de brutal. Cand ajung la maturitate, niciuna dintre ele nu schiopateaza.

Femeile sunt construite sa se propage – sa care in pantece viata de la stadiul de ou la cel de nou-nascut – de la conceptie pana la 4 kg. Barbatii sunt construiti sa care sperma.

Sarcina schimba atat perspectiva femeii asupra vietii, cat si silueta. Vedem cum vietile noastre se schimba si invatam sa ne adaptam. Faptul ca nu mai incapem in blugii de acum un an este, de obicei, una dintre cele mai mari adaptari pe care trebuie sa o acceptam. Cand un barbat nu mai incape in blugii de anul trecut, pur si simplu isi cumpara blugi cu un numar mai mare. Straturile de grasimi adunate pe barbati se numesc „sunculite”, „burtica” sau alte variatiuni pe aceeasi tema, in schimb cele de pe femei se numesc „grasime” si oricat efort am depune pentru a scapa de ea nu este niciodata de ajuns.

Citeste si:  Dumnezeu se impiedica in maruntisuri?

Vanitatea le motiveaza pe femei sa aiba mai multa grija de ele. Mergem mult mai des la doctor decat barbatii, si nu vedem chestia asta ca pe un semn de slabiciune. Durerea inseamna pentru noi ca ceva nu este in regula.

Femeile din ziua de azi sunt pe fuga, la fel ca barbatii. Goana pe tocuri ne-a invatat cat de important este echilibrul in viata de zi cu zi. E drept, ca balanta se inclina cam des cand vine vorba de cumparaturi.

Citeste si:  O tempora ...

Femeile cer ajutorul atunci cand este nevoie. Fie ca e vorba de prieteni sau familie, ele se bazeaza si pe experienta celorlalte persoane din viata lor. Barbatii, in schimb, se duc orbeste prin toate gropile si se asteapta ca amortizoarele sa le netezeasca drumul. Poate ca incapacitatea asta de a comunica a barbatilor vine de la faptul ca nu sunt in stare sa-si impartaseasca sentimentele. Cand barbatii se intalnesc, ei impartasec exagerari. Barbatii casatoriti au mult mai mult timp la dispozitie pentru exagerari pentru ca traiesc mult mai mult decat cei burlaci. Nici asta n-ar trebui sa fie o surpriza. Asta e casatoria.

Citeste si:  Aceasta presa care incearca sa toarne gaz in apa chioara

Cand un barbat se casatoreste, nu primeste doar o nevasta, ci si o femeie pentru curatenie, o bucatareasca, o asistenta medicala, o secretara si o amanta in acelasi timp. Daca face copii, primeste si o bona. Cred ca pentru barbati, casatoria este singura sesiune de shopping din viata lor.

Femeile ar trai cu mult mai mult decat barbatii… daca ar avea sotii.


2 Comentarii
  1. Nu cred in chestia asta cu sexul slab/sexul tare.
    Dar cred ca exista oameni slabi si oameni tari, din fiecare categorie facand parte atat barbati cat si femei. Da, exista barbati care sunt de-a dreptul terorizati cand e vorba de mers la doctor. Exista barbati care ajung acasa si nu fac nimic pt. ca au neveste (adica bona, servitoare, etc), dar nu e cazul sa generalizam.
    Eu am acasa unul care il iubeste pe dentistul de alaturi, care spala vase, da cu aspiratorul si face cate o papica de te lingi pe degete. In timp ce eu sunt aia care uraste treburile casnice.

  2. Eu nu cred ca femeile traiesc mai mult de cat barbati,toti barbati din neamul nostru au trait antre 83 si 105 ani ,iar femeile antre 66 si 75.Bunicu lui tata a anmormantat 3 femei si bunicu 2 ,Carei logica.Sant si femei tari si barbati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.