Earth Hour – Ora Pamantului 2009

Prin simplul gest de a închide luminile pentru o oră, Earth Hour transmite un mesaj puternic despre nevoia de acţiune împotriva schimbărilor climatice.

Pe 28 martie 2009, la 20.30, oameni de peste tot din lume vor stinge lumina timp de o oră. Va fi un eveniment în care ne dorim să implicăm un miliard de oameni şi mai mult de 1000 de oraşe, pentru a dovedi că împreună putem să acţionăm împotriva schimbărilor climatice.

Mişcarea Earth Hour a început în oraşul Sydney, Australia. Pe 31 martie 2007, 2,2 milioane de persoane şi 2100 de companii din Sydney au stins luminile timp de o oră. În 2008, evenimentul a devenit unul global, antrenând 100 de milioane de oameni din 35 de ţări. Embleme ale oraşelor participante, precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseum-ul din Roma sau panoul Coca-Cola din Times Square, au rămas în întuneric, ca simboluri ale speranţei pentru o cauză din ce în ce mai importantă pentru omenire.

Citeste si:  Filiforme vs. Voluptuoase

Earth Hour 2009 este un apel global la acţiune care se adresează fiecăruia dintre noi, fiecărei companii şi fiecărei comunităţi. Un apel la responsabilizare, iniţiativă şi la solidaritate, toate menite să construiască un viitor sustenabil. Şi în 2009, oameni de peste tot din lume vor stinge luminile şi se vor uni într-un mesaj unic despre viitorul planetei.

Citeste si:  Buletin de stiri pascale - deja vu, deja entendu

Peste 64 de ţări vor participa la Earth Hour 2009. Numărul creşte în fiecare zi, pe măsură ce oamenii realizează că acest gest atât de simplu poate avea un impact atât de mare. Alatură-te mişcării Earth Hour 2009, stinge luminile pe 28 martie 2009 şi înscrie-te aici, pe earthhour.org.

Ce poţi face
Să stingi luminile timp de o oră e un prim pas foarte bun. Totuşi, sunt multe alte lucruri pe care le poţi face pentru a contribui la succesul Earth Hour 2009.
• Inscrie-te acum. Devenind susţinător Earth Hour, poţi primi sfaturi şi soluţii pentru a-ţi reduce amprenta ecologică.
• Spune-le prietenilor. Povesteşte-le prietenilor, rudelor, colegilor despre Earth Hour. Incurajează-i să se înscrie. Trimite-le linkul website-ului. Mobilizează cât mai mulţi!
• Spune-ţi povestea. Cum afectează schimbările climatice comunitatea ta? Vrem să ştim cum crezi că poţi contribui la combaterea lor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.