Femeia-barbat: esti gata sa-ti satisfaci curiozitatea?

Internetul a permis multor oameni sa se exprime mult mai liber, mai ales atunci cand vine vorba de sexualitatea lor. Online, tabuurile sexuale au devenit subiecte discutate frecvent si foarta multe lume si-a aratat interesul pentru ele. Sunt interesati sa discute cu altii, sa adune informatii despre anumite subiecte sau chiar sa caute informatii specifice (deseori poze).

Poate ca, la un moment dat, ai auzit in anumite circumstante despre femeile-barbati si ai fost curios sa afli mai multe despre acest subiect. Sintagma se refera de fapt la transsexuali, adica acele persoane care au aparatul genital masculin, dar au depus un mare efort pentru a capata un aspect feminin. Foarte populara in cultura Thai, o femeie-barbat va arata incredibil de mult ca o femeie, va avea trasaturi delicate, sani si un corp frumos structurat, dar va avea organele anatomice ale unui barbat.

Citeste si:  Moda si sclavie. Pretul real al hainelor pe care le purtam

Pentru ca internetul este un loc unde toata lumea este acceptata, vei avea surpriza sa descoperi sute de galerii foto cu astfel de persoane pentru a-ti satisface curiozitatea.

Termenul a fost folosit initial pentru a descrie hermafroditii, dar de-a lungul timpului a inceput sa fie aplicat si travestitilor. Azi, se gasesc online sute, chiar mii de astfel de poze si altele noi apar zi de zi. De la cei care au doar cateva trasaturi feminine pana la cei care pot fi confundati foarte usor cu o femeie, aceste fotografii sunt dovada ca internetul poate satisface toate preferintele si curiozitatile posibile.

Citeste si:  Larry Flint nu-l vrea mort pe cel care l-a impuscat

Imbracandu-se ca o femeie, implantandu-si silicoane si cu ajutorul unei intregi game de operatii estetice, o astfel de persoana va putea cu siguranta sa te convinga de feminitatea ei. Online, acesti oameni nu sunt etichetati si in fiecare an au chiar si propriul lor concurs de frumusete.

Probabil ca nu ai vedea aceste fotografii daca nu ar exista oameni care sa fie interesati de acest subiect. Adevarul este ca noi oamenii suntem curiosi in privinta multor lucruri, concepte si situatii, iar internetul este probabil unul dintre cele mai indicate locuri pentru a ne satisface curiozitatea. Suntem fiinte complexe si ne exprimam sexualitatea in moduri atat de incredibile si diverse.

Citeste si:  Topul brandurilor enervante

Ar trebui sa fim ingrijorati ca acest gen de persoane au devenit din ce in ce mai populare? Ca numarul lor creste pe zi ce trece? Sau au fost la fel de multi dintotdeauna si abia acum am deschis noi ochii? Oricine are dreptul de a se exprima, iar o femeie-barbat este doar o alta persoana facand exact ceea ce vrea.


3 Comentarii
  1. Aaa… Naomi e cumva ala care vrea cu orice pret sa ne convinga ca e mai feminin decat orice femeie si ca pe deasupra mai si stie sa cante?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.