La shopping cu iubitul?

N-am sa inteleg niciodata femeile care isi taraganesc partenerul prin magazine. Inteleg perfect dorinta femeii de a fi mereu alaturi de iubit, insa pana la un punct. De ce sa-l anturezi pe bietul om la o sesiune de shopping acerba cand e clar ca el ar prefera mai degraba sa gateasca! decat sa te insoteasca la mall?

O face pentru ca te iubeste si nu vrea sa te supere, tu fiind o impatimita a shopping-ului. Poate ca femeile au totusi motivele lor ascunse de isi obliga partenerul sa ia parte la un asemenea chin. Poate se simt mai comfortabil alaturi de un baiat la shopping decat prietena lor cea mai buna. Sau poate ca parerea lui conteaza mai mult. Ce-I drept, iti va zice mereu cat esti de frumoasa, indieferent de cum arati. Dar trebuie sa recunoastem, oricat ar fi de dureros, barbatii nu vor intelege in veci cum se construieste un look.Ei nu fac diferenta intre botine si cizme, de exemplu, nu vor stii niciodata de ce tu dai o avere pe un pulover de casmir cand dincolo era mai ieftin sau de ce iti trebuie inca o pereche de blugi cand ai deja in dulap vreo zece.

Citeste si:  Lant uman in jurul Parlamentului

Nu cred ca exista o activitate mai anosta pentru barbati decat shopping-ul , asta daca nu e vreo victima a modei el insusi. Eu vorbesc de barbatii carora nu le pasa daca port aceeasi caciula ani la rand atata vreme cat e la fel de calduroasa sau aceeasi pereche de adidasi care inca nu s-a rupt. Atunci de unde aceasta idee de mers la shopping cu iubitul? Ba mai mult, femeile recurg la amenintari de genul „nu vii cu mine, sa-ti iei adio de la masaj asta-seara!”.

Citeste si:  Black Friday sau vinerea barbatilor de la noi

Da, astfel de amenintari isi fac loc in fiecare cuplu, ca vrem sa recunoastem sau nu. Bine, exista si alta categorie de femei care nu concep sa plece singure la shopping dintr-un singur motiv: nu pot avea acces la cardul partenerului fara ca ei sa fie prezenti. De fapt, cred ca asta e si raspunsul pentru care femeile „adora” sa-si ia iubitul shopping. Un obicei odios, parerea mea.

Citeste si:  Renee Zellweger si varsta unei femei. Pe dinauntru si pe dinafara

2 Comentarii
  1. sunt de aceeasi parere… si ai vazut ce fete deprimate, de catei batuti de soarta au majoritatea barbatilor tarati la shopping?
    daca chiar il iubesti pe partener, nu-l lua la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.