Ne plac baietii rai?

Fetelor le plac baietii rai. Nu e un cliseu, nu e din filme (desi ne-am obisnuit deja cu eroina care isi paraseste logodnicul de familie buna pentru un necunoscut sexy, tatuat si neras), e purul adevar. In cei patru ani de liceu, toate gastile de fete din jurul meu visau la baiatul rau care gonea pe strazi cu Dacia parintilor, care aducea alcool la scoala, care isi schimba prietena o data la trei zile si habar n-avea ce-s alea teme. In timp ce tocilarul cuminte, care oricum ar fi fost un iubit mai fidel si mai atent, era doar tinta glumelor. Ba, mai mult, unele nu se multumeau cu raii aparenti, cu micii rebeli, ci ii cautau pe cei cu adevarat demni de iad, violenti, mereu prost dispusi si cu ochii vineti.

Chiar si odata iesite din adolescenta, unele fetele au continuat pasiunea pentru rai si au devenit femei abuzate (nu neaparat fizic). Uitati-va in jurul vostru si o sa le vedeti: nefericite, dar intr-o convietuire neintrerupta cu el, raul. De ce? Nu mai depindem de barbati. Nu mai depindem financiar de ei, putem avea orgasm si fara ei, putem avea copii fara ei! Atunci de ce fetelor le plac in continuare baietii rai?

Citeste si:  La ceas de seara, Realitatea Tv intreaba, vrajitoarele raspund

Raspunsul variaza de la caz la caz. Pentru ca un baiat rau inseamna o aventura, o iesire din rutina; pentru ca o fata obisnuita, cuminte, se simte flatata sa fie bagata in seama de un baiat rau; pentru ca baietii rai nu tin seama de reguli, de parerea altora, ei sunt pur si simplu liberi; pentru ca fata obisnuita, care nu arata ca un manechin nu crede ca ar putea atrage un baiat bun; pentru ca fata obisnuita s-a saturat sa fie buna si sa respecte regulile; si, in sfarsit, dar nu in ultimul rand, pentru ca un baiat rau e mai bun decat nimic, doar societatea ne-a invatat ca o relatie, de orice fel ar fi ea, este de preferat singuratatii.

Citeste si:  Cine a spus ca vrem sa ne intelegeti?

Devenind femei, majoritatea mai inteligenta a fetelor din jurul meu si-au dat seama ca baietii rai devin barbati frustrati si faliti sau, cei mai destepti, – traficanti. Asa ca s-au orientat catre baieti buni, adica exact fostii tocilari scapati intre timp de acnee si transformati intr-o specie noua, metrosexualul. Ei au un prezent si un viitor stralucit, sigur, ei au hainele cele mai bune, ei cunosc diferenta dintre roz si ciclam. Cu toate astea, niciuna dintre fetele baietilor buni nu ezita sa arunce ocheade unui barbat tatuat si neras care asculta 2Pac intr-o masina tunata. Fascinatia baietilor rai nu se termina niciodata.

Personal vreau sa cred ca exista si cale de mijloc si as alege baiatul rau pe dinauntru si cuminte pe dinafara, care insumeaza ce e mai bun din ambele specii. Nu m-as putea multumi cu un barbat mereu pus la patru ace, cu buze pline de balsam, cu par matasos si maini mai fine ca ale mele. Dar nu m-ar atrage nici raul clasic. Sa nu-ti pese de nimic e OK in adolescenta, dar, dupa o anumita varsta, pur si simplu nu mai esti atat de liber pe cat ai vrea si trebuie sa o accepti.

Citeste si:  Va loviti copiii? Unii dintre ei vor riposta. Toti vor suferi

Vreau sa cred ca exista barbatul sigur pe el, care stie ce vrea si actioneaza in consecinta, nu se codeste si nu se razgandeste ca o domnisoara; e arogant atat cat trebuie; spune lucrurilor pe nume; are curajul sa incalce regulile, dar stie cand e prea mult; este agresiv atunci cand trebuie si fata de cine trebuie. Pentru mine masculinitatea, independenta si increderea in sine manifestate de un barbat sunt cel mai puternic afrodisiac.

Pana la urma suntem programate genetic sa alegem masculul cel mai puternic, cel mai agresiv si mai dur, care este cel mai capabil sa ne apere pe noi si progeniturile noastre.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.