Paranormalul: fantome, miracole, viziuni

„Exista viata dupa moarte?” este una din intrebarile care au rezistat fara raspuns pana in zilele noastre. Ce se intampla cand oamenii mor? Exista oameni care vad spirite? Poate un om sa faca un miracol prin vindecare?

Unele dintre lucrurile intamplate pana acum nu au nici o explicatie logica sau rationala. Ce este un moracol pana la urma? Ceva ce nu poate fi explicat prin filosofie, logica, medicina, stiinta sau orice alt mijloc. In ziua de azi asa-zisele „miracole” sunt investigate foarte atent si pentru a fi ratificate trebuie sa fie total inexplicabile.

Citeste si:  Intre iubire si prejudecata. "Profesia" de amanta

Viziunile sunt foarte asemantoare cu miracolele in ideea ca ceea ce vezi nu poate fi explicat in mod natural.

Cine nu s-a intrebat vreodata daca exista fantome cu adevarat? Vrem sa stim adevarul pentru ca daca stim cu certitudine ca exista viata dupa moarte poate n-am mai avea acesta teama inexplicabila de moarte. Poate din aceasta cauza miracolele si viziunile ne fascineaza si ne sperie in acelasi timp. Vrem sa stim, dar ne este teama sa aflam.

Ce ma enerveaza cel mai mult este faptul ca aceste evenimente paranormale nu par sa se petreaca niciodata in fata unor „experti” care, poate, ar putea sa le explice. Exact asa cum Scully era intotdeauna ocupata sau se uita in alta parte atunci cand extraterestrii dansau in fata lui Mulder si apoi zburau in spatiu.

Citeste si:  Tara unde colantii absolva orice violator

Aproape toate aceste evenimente au avut ca martori oameni de rand, poate de asta biserica este si atat de rezervata cand vine vorba sa le recunoasca si isi trimite proprii experti pentru a afla „adevarul”.

Nu pot sa spun ca eu cred cu tarie in miracole, viziuni sau fantome. Pot sa spun insa ca mi s-au intamplat lucruri pe care n-am putut pe moment sa le explic si mai pot sa spun ca eu cred in oameni si in ceea ce ei simt. Evenimente care ating viata oamenilor intr-un mod benefic, explicabile sau inexplicabile, sunt bine venite si poate unele lucruri chiar ar trebui lasate in pace, exact asa cum sunt.

Citeste si:  Manelistul, aurul si versul

Pacat ca omul este o fiinta atat de curioasa!


6 Comentarii
  1. fratele tatalui meu a murit intru-n mod straniu au trecut vreo 12 an de la moartea sa nu stim dasa sa oorat sau a fost impins dupa pod la cernavoda …… in fine odata de ziua mea verisoara mea se dada in leagan deodata sa facut galbena la fti si a tipat sarind din leagan am crezut ca era sa cada dat ea a spus ca a vazut un om in rosu si cu pielea eu atunci nu am crezuto dar dupa ce mi-a descris mi-am dat seama ca e fratele lu tata de atunci cred in fantome si in oameni paronormali de fiecare data cand o intreb daca e adevarat spune ,,da\”

  2. Biserica este rezervata cand vine vorba de viziuni,miracole,dar cum ar putea sa le traiasca altcineva decat oamenii simpli,precum copiii care cred cu adevarat.Biblia este un dar al lor ,reprezentantul fiind chiar Iisus ales pentru a darma mitul imbogatitilor precum faraonii care foloseau diverse metode in care sperau ca vor fi nemuritori.Dumnezeu,care e drept l-a lasat pe Fiul Sau ,om simplu sa moara ,sa fie ingropat la mila unui suflet care ii daruieste locul sau de veci,Ioan din Arimateea ,parca…m-a ales Dumnezeu pe mine sa vorbesc care nu am cine stie ce cunostinte…dar asta e,…Iisus nu are un mormant pregatit precum faraonii,piramida sau altele si totusi credinta Lui,durerea careia i se lasa prada El,IOANA D\’ARC,GIORDANO BRUNO…S.A…ar trebui sa ne puna pe ganduri.Ce au vazut oamenii acestia?,ce au auzit incat nimic nu i-a mai putut determina sa dea innapoi?…l-au auzit pe Dumnezeu,si cand Dumnezeu vorbeste ,nu vorbeste cu martori,vorbeste unui singur om,asta ma face sa cred ca un singur om face mai mult decat toti oamenii la un loc,dar ar insemna sa ma cred.Cum ar putea cineva care aude de aceste minuni sa creada ,cand cel care aude e tentat sa nu creada sau mai bine zis,e speriat atunci cand constata ca Dumnezeu e totul si ii spune :eu am fost atunci langa tine(vizualizezi persoana si te intrebi care e mesajul)Ai alte viziuni si El e iar langa tine,de data aceasta intr-opersoana necunoscuta,un sudor cu fata acoperita de o masca(oare care e mesajul?Dumnezeu ,e cumva in conflict cu toata lumea pentru mine?De ce?De ce m-o fi ales pe mine?

  3. Eu n-am crezut in miracole,in momentul in care timp de trei ani nici un medic n-a putut sa.mi salveze copilul de o boala pe care nimeni n-a cunoscut-o,eu mi-am vindecat copilul,nu am sa uit niciodata.N-am crezut in D-zeu,din acel moment cred ca exista.Cand am un necaz,ii cer ajutorul,imediat gasesc solutia salvatoare.Cand esti om bun,nu faci rau la nimeni,esti ajutat in momente grele din viata.In fantome nu cred,

  4. Ceva sigur exista, din pacate doar cei care trec prin anumite experiente ajung sa creada cu adevarat. pot spune ca pe mine m-au caluzit de multe ori anumite mesaje primite in vis. Pana si psihologi renumiti au recunoscut ca ceva le scapa, nu se stie chiar totul despre vise, despre sensul lor. Daca crezi in bine trebuie sa crezi in tot, sau mai bine spus ca exista tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.