Stinge lumina pentru o ora

Ora Pamantului sau Earth Hour este un program initiat de catre World Wide Fund for Nature in anul 2007, in Australia. Anul acesta evenimentul va fi unul global, oameni din intreaga lume dorind sa arate ca participa la cautarea unei solutii eficiente de a preveni schimbarile climatice.

Ce vor face ei? La ora 20:00, pe data de 29 martie, milioane de persoane de pe intregul glob vor stinge lumina, atat in case cat si in sedii decompanii, baruri, restaurante, cladiri ale institutiilor publice.

Citeste si:  Familia noastra cea fara de model. Cum am castigat bani falsi la loto

Astfel, milioanele de oameni vor arata ca sunt ingrijorati in legatura cu soarta Pamantului, ca sunt gata sa faca schimbari in viata de zi cu zi si ca asteapta ca luderii lor sa participle in mod activ la protejarea planetei.

Pe 29 martie, la ora 20:00 se vor stinge luminile in Copenhaga, Toronto, Chicago, Melbourne, Brisbane, Tel Aviv, Manila si, speram, Bucuresti. Participa si tu la ora Pamantului. Arata ca iti pasa de planeta pe care o vom lasa mostenire urmasilor nostri. Fa un mic pas catre o viata mai curate si mai “verde”, stinge lumina timp de o ora.
Speranta unui Pamant mai curat va straluci la cea mai intunecata ora!

Citeste si:  O poveste cu copii, margarina si Nadia Comaneci

Mai multe detalii pe Eco Magazin


Un comentariu
  1. Sunt curioasa cati oameni vor raspunde acestui apel. CAti vor renunta la pretiosul lor confort timp de o ora de dragul unei idei frumoase. Ma tem ca la noi prea putini! Nici nu stiu daca a fost promovata cum trebuie aceasta campanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.