Verighete din aur sau din argint, in functie de zodie

Se spune ca pe langa preferintele fiecareia, ar trebui sa tinem seama si de cateva reguli cu iz mistic, atunci cand ne alegem verighetele . Si pentru ca gusturile nu se discuta, desi cateodata, trebuie sa recunoasteti, gafele in alegerea inelelor ce vor fi purtate pentru totdeauna – ca sa nu fiu carcotasa – sunt tipatoare, pe langa zodia in care esti nascuta, ar trebui sa stii si ca femeile sunt impartite in femei – vara si femei – iarna. Nu, primavara si toamna nu exista in cazul acesta, vorbim de o lume a femeilor in care exista doar anotimpul rece si cel cald. Femeile vara sunt cele cu ten inchis sau masliniu sau cu tenuri in culori calde si par deschis la culoare.

Citeste si:  Fructul oprit, cel mai dorit

Femeile iarna sunt cele cu ten alb sau palid, dar cu contrast puternic al culorii parului, adica negru sau blondul alb. Nu vorbim de nuantele obtinute prin vopsirea parului, ci de cele naturale. Cele doua tipuri de femei se vor machia diferit, vor opta pentru vestimentatie diferita, ca sa isi puna in valoare frumusetea, dar ar fi bine sa si aleaga verighete din materiale diferite pentru bunastarea familiei. Daca femeilor vara li se potrivesc bijuteriile din aur, celor din categoria iarna vor purta indeobste argint sau bijuterii din materiale cu nuate metalice. Dar sa incercam sa personalizam si mai mult, si sa intelegem ce verigheta ar trebui aleasa in functie de zodia sub care ne-am nascut.

Citeste si:  Contractul prenuptial – sentimente si asigurari

Pentru Berbec exista fierul. Deci culori gri-argintii, vorbim asadar de vergheta din argint.

Pentru femeile nascute in Taur, metalul caracteristic este cuprul, deci o verigheta cu reflezii roscate, chiar aurii. Ii putem recomanda o verigheta din aur rosu sau galben.

Gemenii au ca aliat mercurul, si verigheta din argint.

Racul are chiar argintul ca metal caracteristic si aducator de noroc, nu incape deci nicio discutie.

Citeste si:  Contraceptia pentru barbati: dragule, ti-ai luat pilula, nu?

Leul, pe cealalta parte, are aurul in mod direct ca material simbolistic. O verigheta din aur este alegerea lui norocoasa.

Fecioara, ca si Gemenii, are mercurul in zodie. Verigheta din argint.

Balantele s-au nascut asisderea Taurilor, cu cupru – material protector, deci verghetele din aur rosu sau galben.

Scorpionul si fierul fac casa buna, iar o verigheta de argint va fi tocmai potrivita.

Sagetotoarele si Pestii au cositorul ca metal apropiat, asa ca o verigheta de argint le va face casatoria mai stabila.

Pentru Capricorn, ca si pentru Varsator, avem plumbul, deci verighete in nuante gri-albastru, argintii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.