Au barbatii inteligenta emotionala?

Nu stiu, daca vi s-a intamplat sau nu, sa treceti printr-o stare proasta sau chiar sa fiti bolnava si partenerul vostru sa nu observe. Sau chiar in cazul in care  ii spui partenerului tau, ca starea ta nu este ok sa vezi ca el, nu reactioneaza in niciun fel.

Sunt femei care comunica clar partenerului lor:  ” Simt ca nu ma mai pot descurca cu toate treburile casei,  job si copii” sau ” Ma simt foarte trista”, „Nu sunt fericita” Raspunsul lor …niciunul.Nici o schimbare, niciun fel de actiune.  Ati patit asa ceva? Ceea ce le trece femeilor atunci prin cap este doar „Nu ii pasa! Nu ma mai iubeste!”

Citeste si:  Scufita Rosie si lupul cu dulap. Schimbam povestile?

Va spun, insa ca discutand cu mai multe persoane, acest lucru se intampla foarte frecvent in cuplurile din Romania. Intrebarea care se pune este,  de ce?

Poate veti spune ca nu le pasa…Ei bine, sa stiti ca am intalnit barbati care isi iubesc foarte mult sotiile, partenerele,  numai ca atunci  ca fie nu isi „vad” partenera si nu stiu sa ii interpreteze starile, fie nu stiu cum sa reactioneze…Si culmea este ca aceasta problema exista si in cazul, barbatilor cu foarte multa pregatire, celor cititi,  care se spune ca au un IQ mare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.