Cand intervine „distanta” in relatii

Relatii la distanta

Iata o intrebare ce ii framanta azi, pe multi: „Va rezista sau nu dragostea noastra la distanta?” Se  intampla din ce, in ce mai des ca unul dintre noi pentru un job mai bun sa plece in alta parte, se intampla din ce in ce mai des, sa ne indragostim  de persoane care se afla in alta tara sau in alta localitate. Se spune ca dragostea nu poate fi impusa si nici negata, de asemenea, ea nu respecta reguli si nici rigori. Iubirea nu este un targ: „te iubesc pentru ca ma iubesti”, iubirea este o certitudine, „te iubesc pentru ca te iubesc”.

Citeste si:  Cum ne batem joc de recensamant

Dar ce te faci, atunci cand soarta vrea ca cel pe care il iubesti sa fie departe de tine?

Te sperii si te gandesti ca de fapt aceasta relatie ar insemna, sa traiesti mai mult singura si te intrebi  daca oare veti putea trece peste acesta „bariera”.

Desi ti se pare mult prea coplesitor, ai putea totusi sa vezi si partea buna a lucrurilor. Vei savura la maxim momentele vostre de intimitate si, in plus, putini sunt cei care se bucura de privilegiul de a pastra flacara pasiunii aprinsa pentru mult timp.

Citeste si:  Barbati destepti cu femei mai putin destepte. De ce?

Totusi, in ciuda acestor emotii ce iti inunda trupul si sufletul, nu te vei putea multumi doar cu atat. Nevoile fiecaruia dintre noi sunt mult mai mari decat atat.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.