Sa ne mutam impreuna inainte de casatorie?

mutatul impreuna

Acum ceva timp, acest subiect era tabu. Nimeni nu admitea, ca este bine pentru un cuplu ca inainte de casatorie sa stea impreuna pentru a vedea daca se pot intelege sau nu. Se intampla de multe ori, ca tineri abea casatoriti sa isi dea seama ca ceva nu merge, dar cine indraznea sa spuna ceva? Altii, dimpotriva se bucurau de descoperirea celuilalt, apoi veneau copiii….

Citeste si:  Problema cu " pe " ameninta securitatea nationala

Astazi, locuitul impreuna sau concubinajul a ajuns o practica din ce in ce mai intalnita in zilele noastre. Cei tineri dar, nu numai ei,  iau decizia de a se muta impreuna inainte de a face pasul cel mare. Astfel dupa „perioada de proba”, cei doi afla daca sunt compatibili din mai multe puncte de vedere. Atunci cand sunt in afara caminului sau stau temporar impreuna, lucrurile  pot fi uneori foarte diferite. Unii abea atunci, realizeaza adevaratul caracter al celuilalt.

Citeste si:  E bine sa dorm cu bebelusul in pat?

In prima faza, lucrurile sunt in majoritatea cazurilor aproape magice, ca intr-o poveste. Fac totul impreuna mananca, dorm, calatoresc..totul impreuna. Totul se raporteaza la plural  si nu mai este vorba desre unul. Ba, mai mult, au senzatia ca viata lor  chiar se imbunatateste dat fiind timpul petrecut impreuna.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.