10 pasi simpli de Feng Shui

Feng Shui-ul a devenit o moda in ultimul timp. Feng Shui-ul este de fapt o metoda de a atrage energiile pozitive si de a le indeparta pe cele negative. Urmatoarele sfaturi sunt doar cateva trucuri de baza de feng shui pentru casa voastra:
1. O masa din marmura in casa nu este buna pentru cariera pentru ca atrage stresul in munca. O canapea rosie se spune ca da nastere la aparitia obstacolelor in munca si a problemelor. Inlocuiti acea masa din marmura cu una din lemn, iar acea canapea rosie cu una de orice alta culoare.
2. Trebuie sa aveti cat mai multa lumina in camere pentru ca lumina este cea mai importanta sursa de energie. In spatiile intunecoase acolo unde lumina naturala de la fereastra nu poate patrunde, zugraviti peretii cu galben, care reprezinta culoarea soarelui.
3. Patul ar trebui sa fie amplasat langa un perete. Ar trebui de asemenea sa dormiti intr-un mod in care picioarele sa fie indreptate catre usa. O oglinda in care sa te poti vedea in timp ce stai in pat trebuie de asemenea sa fie indepartata, sau acoperita cu o patura in timp ce dormi.
4. Calea spre usa trebuie sa fie libera, nu cu pantofi sau alte elemente. O intrara libera permite energiei pozitive sa intre libera in camera. Este de asemenea recomandat ca locurile sa fie aranjate astfel incat persoanele din camera sa poata vedea usa.
5. Pozitionarea oglinzilor in camera ajuta energia sa se imprastie prin toata zona. Acestea amplifica cantitatea de lumina din camera. Oglinzile fac de asemenea camera sa para mai mare decat este in realitate.
6. Plantele reprezinta natura, si inconjurandu-te de ele evoci vibratiile naturii direct in camera ta. Totusi, plantele uscate sau moarte atrag energia negativa, asa ca scoate-le imediat.
7. Asigurati-va ca nu aveti frigider, masina de spalat, masina de spalat vase in opozitie cu aragazul. Acest lucru poate face sa apara energiile negative si ca membrii familiei sa aiba neintelegeri intre ei.
8. Nu permiteti niciodata copiilor sa doarma pe podea pentru ca se pot imbolnavi foarte frecvent. Energia pozitiva de sub pat este benefica. Asa ca este recomandat ca cei mici sa doarma in paturi cu spatiu dedesubt. Totusi, nu este recomandat sa folositi paturile supraetajate pentru ca cei mici care vor dormi dedesubt se vor imbolnavi.
9. Circuitul energiei pozitive este intrerupt in general de dezordinea sau de gunoiul din camera. Energiei pozitive ar trebui sa i se permita sa circule libera prin camera, dintr-un colt intr-altul. Gunoiul trebuie sa fie indepartat in special din centrul casei tale, care este considerat a fi inima casei.
10. Pastreaza-ti baia curata si usa de la baie inchisa tot timpul din moment ce nu vrei ca energie negativa sa iasa de acolo. Ar trebui de asemenea sa inchizi toate usile din casa in timpul somnului pentru ca ajuta la dezvoltarea relatiile sanatoase si asigura sanatatea.
Pentru incepatori, feng shui-ul nu trebuie sa insemne folosirea unor instrumente particulare pentru a avea un camin armonios. Rezumarea la aspectele de baza este suficienta pentru a atrage energiile potrivite pentru casa ta.

Citeste si:  Trenduri in design: la joaca

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.