12 pasi catre renovarea de vis

Please select a featured image for your post

Te gandesti la o noua bucatarie, o baie mai frumoasa, sau o sufragerie inedita? Inainte sa grabesti procesul renovarii, ” trage pe dreapta” si arunca o privire la lista de mai jos intocmita de experti. Cu putina rabdare renovarea va fi un lucru simplu.
1. Viseaza un vis frumos
Inainte sa suni meseriasii, aseaza-te o clipa si gandeste-te. Intreaba-te ce vrei, ce iti doresti, cum visezi sa arate casa ta, insa intreaba-i si pe cei din casa, pentru ca in fond si la urma urmei, toti locuiti acolo.
2. Examineaza-ti spatiul
Examineaza casa noteaza ceea ce iti place si ceea ce nu iti place. Este bucataria intotdeauna un dezastru? Petrece familia ta mai mult timp in sufragerie? Iti doresti o baie mai frumoasa? Aminteste-ti … doar cerul este limita, si pana la el sunt atatea lucruri care pot fi facute.
3. Educa-te
Citeste diferite reviste despre decoratiuni, informeaza-te de pe internet pentru a-ti da seama exact ce anume iti doresti, dar si ce anume se poate potrivi casei tale. Invata despre produse, despre trenduri, despre texturi, despre culori.
4. Determina bugetul
Dupa ce te-ai hotarat ce iti doresti pentru casa ta, fii atenta si la bugetul tau, la banii pe care esti dispusa sa ii dai pentru decorarea casei.
5. Recruta profesionistii
Atunci cand te simti pregatita sa incepi cautarea pentru profesionisti, poate ca cel mai important ar fi bine sa tii cont de recomandarile celor din jur, pentru ca fiecare persoana a trecut la un moment dat prin experienta decorarii casei.
6. Contacteaza-i
Dupa ce ii gasesti, e timpul sa ii contactezi si sa le explici ce anume trebuie sa faca, ce iti doresti tu. Ai grija ca supervizezi lucrarile pas cu pas, pentru a te asigura ca totul decurge asa cum iti doresti.
Acestea sunt sfaturile prin care poti sa iti atingi visul de a avea casa pe care ti-o doresti. Nu uita ca locuinta este in fond locul in care iti petreci timpul liber, prin urmare locul acesta trebuie sa fie asa cum iti doresti, sa fie relaxant si placut, astfel incat sa te poata elibera cu usurinta de stres.

Citeste si:  Ingrijire mobila de lemn de exterior

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.