Ciorba de linte cu pui

Ce poate fi mai potrivit pe ploaia asta cand virozele ne dau tarcoale decat o supa calda si hranitoare? In plus, se face usor si e economica.

Ingrediente
500 de grame de linte
350 de grame de pulpe de pui fara piele
8 cani de apa
1 ceapa uscata
2 fire de ceapa verde
1 sfert de cana de coriandru tocat
3 catei de usturoi
O rosie coapta
O lingurita de pudra de usturoi
O lingurita de chimion
O jumatate de lingurita de oragano
Un varf de cutit de paprika spaniola
Sare dupa gust

Citeste si:  Prietenii din legende

Intr-o oala amestecati lintea, puiul si apa. Puneti la fiert, acoperiti focul si lasati la flacara potrivita pana cand s-a inmuiat carnea, aproximativ 20 de minute. Scoateti carnea de pui si rupeti-o fasiute, apoi puneti-o la loc in oala.

Intre timp, tocati ceapa, ceapa verde, coriandrul, usturoiul si rosia. Puneti legumele in oala cu linte si pui. Adaugati si pudra de usturoi, chimionul, oregano si paprika si lasati sa fiarba pana cand totul este moale, aproximativ 30 de minute. Mai adaugati apa daca se ingroasa prea tare. Potriviti de sare.

Citeste si:  Nu renunta la miscare - tips & tricks

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.