Cotlete de porc cu sos de ciuperci si ceapa

Cotletele de porc preparate sunt suculente si constituie o cina delicioasa. Cantitatile sunt pentru 4 portii.

Ingrediente
4 cotlete de porc fara os
2 linguri de unt
O jumatate de lingurita de sare
Piper proaspat macinat
O cana de supa de pui
400 de grame de ciuperci champignons micute, daca e posibil
1 lingura de mustar de Dijon
4 linguri de patrunjel proaspat tocat

Citeste si:  Locul intim - obligatoriu intr-o locuinta!

Puneti untul la topit intr-o tigaie mare, la flacara moderata. Asezonati carnea cu sare si piper. Cresteti flacara la mediu si puneti cotletele la prajit. Lasati-le cam 7 minute, apoi intoarceti-le pe partea cealalta pana cand s-au rumenit. Nu le lasati prea mult, ca sa nu se usuce. Apoi, scoateti-le intr-un bol si acoperiti-le ca sa se mentina calde.

Citeste si:  Oul, un miracol culinar

In aceeasi tigaie puneti ceapa si caliti cam 3 minute. Adaugati supa de pui, mustarul, doua linguri din patrunjelul tocat, si ciupercile, asezonati cu piper proaspat si mai lasati incat 5 minute. Puneti cotletele pe un platou si turnati sosul peste, presarand si patrunjelul ramas la final.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.