Cotlete de porc cu sos de ierburi

Este cea mai buna modalitate de a prepara cotletul de porc. Ati observat probabil ca, de cele mai multe ori, ies uscate si fade. Asa nu veti da gres.

Ingrediente pentru patru portii
– o lingura de unt
– 4 cotlete de pork, groase de vreo 2,5 cm
– 1 jumatate de lingura de sare
– Piper proaspat macinat
– 3 linguri de ceapa tocata marunt
– 3 sferturi de cana de supa de pui
– 1 lingura de mustar de Dijon
– 2 linguri de ierburi tocate (patrunjel, chives, orice fel de ierburi proaspete aveti la dispozitie)

Citeste si:  Orase arhitecturale

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare topiti untul la foc mic. Sarati si piperati carnea. Mariti flacara la moderat si sotati cotletele pentru 7 minute. Intoarceti si lasati pana cand se rumenesc. Inca 7-8 minute. Carnea trebuie sa fie mediu spre bine facuta.Scoateti cotletele si puneti-le intr-un loc caldut, intr-un vas acoperit. Puneti ceapa in aceeasi tigaie si caliti timp de trei minute. Adaugati supa si lasati sa scada inca vreo trei minute. Adaugati mustarul, ierburile si piper. Puneti cotletele pe un platou si turnati deasupra sosul.

Citeste si:  Armonizarea formelor, materialelor si culorilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.