fbpx

Cotlete de porc pane la cuptor

Daca vi se par fade cotletele de porc, preparate astfel vor fi suculente, iar copiii vor fi incantati. Cantitatile sunt pentru sase portii.

Ingrediente:

6 bucati de cotlet fara os si fara grasime (cam 150 de grame fiecare)
Sare
2 oua batute
O jumatate de cana de pesmet
O treime de cana de fulgi de porumb pisati
4 linguri de parmezan ras
1 lingurita si un sfert de paprika dulce
O jumatate de lingurita de praf de usturoi
O jumatate de lingurita de praf de ceapa
Un sfert de lingurita de chili
Un sfert de lingurita de piper proaspat macinat

Citeste si:  Varza si beneficiile ei

Incalziti cuptorul la 220 de grade. Ungeti o foaie de copt cu ulei si puneti-o intr-o tava. Sarati carnea. Amestecati pesmetul, fulgii de porumb, branza, sarea, paprika praful de ceapa si cel de usturoi, chili si piperul intr-un bol. In altul bateti oua. Dati carnea prin ou, apoi prin amestecul de pesmet si condimente. Puneti fiecare cotlet pe foaia de copt, in tava.

Ungeti cu putin ulei fiecare bucata de carne si bagati la cuptor pentru 20-25 de minute.

Serviti cu salata verde sau salata de varza cu marar.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.