Cotlete de porc pane la cuptor

Daca vi se par fade cotletele de porc, preparate astfel vor fi suculente, iar copiii vor fi incantati. Cantitatile sunt pentru sase portii.

Ingrediente:

6 bucati de cotlet fara os si fara grasime (cam 150 de grame fiecare)
Sare
2 oua batute
O jumatate de cana de pesmet
O treime de cana de fulgi de porumb pisati
4 linguri de parmezan ras
1 lingurita si un sfert de paprika dulce
O jumatate de lingurita de praf de usturoi
O jumatate de lingurita de praf de ceapa
Un sfert de lingurita de chili
Un sfert de lingurita de piper proaspat macinat

Citeste si:  Reguli pentru accesorizarea camerei de zi

Incalziti cuptorul la 220 de grade. Ungeti o foaie de copt cu ulei si puneti-o intr-o tava. Sarati carnea. Amestecati pesmetul, fulgii de porumb, branza, sarea, paprika praful de ceapa si cel de usturoi, chili si piperul intr-un bol. In altul bateti oua. Dati carnea prin ou, apoi prin amestecul de pesmet si condimente. Puneti fiecare cotlet pe foaia de copt, in tava.

Citeste si:  Socializarea cateilor

Ungeti cu putin ulei fiecare bucata de carne si bagati la cuptor pentru 20-25 de minute.

Serviti cu salata verde sau salata de varza cu marar.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.