Gradina de vara invadeaza Parcul Herastrau!

GRADINA DE VARA aniverseaza sapte ani! Cea mai cunoscuta expozitie dedicata amenajarii gradinii din Capitala are loc de pe 22 pe 25 mai, in Parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle. Programul de vizitare este zilnic intre orele 12.00 – 20.00, iar intrarea este libera.

Moda in domeniul gradinilor este la fel de schimbatoare ca si cea vestimentara, iar creativitatea si pasiunea sunt cheile succesului in amenajarea casei, curtii si gradinii. Fiecare an aduce diverse influente, noi aparitii, obiecte utile sau „deco” pe care cunoscătorii sau simplii iubitori de flori si le vor dori in „coltul personal de rai de acasa”. Indiferent de tendinte si de stilul gradinii personale, adevaratii pasionati de gradinarit incearca intodeauna sa sa se asigure ca o pot mentine intr-o oarecare armonie. Iata de ce expozitia ’’GRADINA DE VARA’’ le aduce tot ce au nevoie in metarie de produse si solutii destinate amenajarii si intretinerii gradinii: flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, corpuri de iluminat dar si servicii profesionale de decorare a gradinii.

Citeste si:  Curatarea petelor

In medie, peste 5000 de cumparatori viziteaza anual expozitia, care se desfasoara intr-unul din cele mai indragite si mai frecventate locuri de promenada din Capitala. Fata de alte targuri si expozitii cu profil similar desfasurate in Romania, expozitia “GRADINA DE VARA” promoveaza conceptul de „expozitie de imagine”, organizatorii intentionand ca prin acest eveniment sa contribuie la consolidarea imaginii Capitalei si la alinierea Bucurestiului in randul capitalelor europene.

Citeste si:  Cum slabim dupa ce am nascut?

De sapte ani, Gradina de Vara ofera un spatiu adecvat de intalnire intre producatorii si comerciantii de articole necesare amenajarii gradinii si bucurestenii indragostiti de frumos. De-a lungul vremii, printre participanti s-au numarat firme din intreaga Romanie si din strainatate, marci celebre sau producatori locali, care au prezentat o paleta larga de accesorii si produse, multe unicat. Evenimentul are loc intr-o perioada a anului in care vizitatorii sunt interesati de achizitionarea si contractarea tuturor sortimentelor de produse si solutii pentru gradina. Termenii si conditiile de inscriere pentru expozanti sunt disponibile la adresa events@events.ro.

Citeste si:  Cactusii - pentru persoane care nu au timp

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030990 / 0730 026 742, aa@events.ro.

Web: www.events.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.