Mancaruri cu ciuperci : „cosulete” umplute

Please select a featured image for your post

Importante surse de fibre, minerale si vitamine, ciupercile pot fi folosite in tot felul de preparate delicioase si satioase. In esenta, puteti umple ciupercile cu orice va doriti si negresit veti avea parte de o masa rapida si savuroasa. Noi va recomandam o reteta cu ciuperci umplute cu pui si morcovi.

Ingrediente:
1 kg de ciuperci
1 ceapa mare
1 morcov mic
200 g piept de pui fiert si tocat
2 linguri ulei de masline
1 castravete murat
Marar verde
Cascaval ras
Sare si piper

Citeste si:  Pranz frantuzesc: supa de dovlecei cu branza „La Vache Qui Rit” si vitel bourguignon

Mod de preparare:
Se aleg ciupercile cu palaria mai mare, se rup coditele, se spala si se scurg de apa. Se toaca marunt piciorusele si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt, morcovul ras, carnea tocata in cele doua linguri de ulei la care se adauga sare si piper dupa gust. Se iau apoi ingredientele deoparte si se amesteca cu castravetele murat si mararul tocat fin. Umpli ciupercile cu compozitia obtinuta si presari deasupra cascavalul ras. Se pun la cuptor pentru circa 25 de minute intr-un vas termorezistent. Se servesc calde, garnisite cu crengute de marar verde. O reteta usoara si apetisanta!

Citeste si:  Mascarea cablurilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.