Muschi de porc umplut cu mere si condimente marocane

Combinatia este minunata. Veti vedea ca umplerea muschiului nu e asa dificila precum ati crezut. Cantitatile sunt pentru 8 portii.

Ingrediente:
– 2 linguri de unt
– 2 mere potrivite, curatate, fara miez, taiate felii subtiri
– 1 ceapa mare tocata
– 1 lingurita de coriandru macinat
– 1 lingurita de chimion macinat
– 1 lingurita de scortisoara macinata
– 1 lingurita de ghimbir dat pe razatoare
– 1 lingurita de paprika
– 1 lingurita de sare
– 1 jumatate de lingurita de turmeric macinat
– 1 lingura de piper negru proaspat macinat
– 1 bucata de muschi de porc de 1,5 kg
– 1 cana de suc de mere

Citeste si:  Imprimeuri florale asiatice

Porniti cuptorul la 250 de grade.

Topiti untul intr-o tigaie, adaugati merele, ceapa, condimentele, sarea si piperul si lasati-le pana se inmoaie, cam 15 minute.

Cu un cutit ascutit, faceti o gaura de-a lungul bucatii de muschi. Apoi, folositi coada unei linguri de lemn ca s-o largiti. Umpleti-o cu amestecul de ceapa si mere si nu uitati sa sarati si sa piperati carnea.

Citeste si:  Plantarea florilor de primavara

Puneti bucata de muschi intr-o tava si turnati peste sucul de mere. Lasati-o la flacara mare 15 minute, apoi reduceti la 175 de grade. Cam la fiecare 15 minute, turnati cu lingura sos ca sa nu se usuce. Intr-o ora ar trebui sa fie gata.
Feliati si serviti.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.