Pulpa de miel la cuptor

Este cea mai usoara reteta si, totodata, cea mai delicioasa friptura de miel. Preparati-o asa si veti vedea cum nimeni nu va mai fugi de carnea de miel. Nu doar la Paste, ci oricand! Ca garnitura, ii puteti prepara niste cartofi cu rozmarin si sparaghel cu vinegreta de Dijon. Cantitatile sunt pentru 6-8 portii.

Citeste si:  Gradina noua

Ingrediente:
10 catei de usturoi zdrobiti
4 linguri de zeama de lamaie
5 lingurite de rozmarin proaspat tocat
1 lingura de mustar de Dijon
4 linguri de ulei de masline
Sare si piper proaspat macinat
2 kilograme de pulpa de miel dezosata.

Porniti cuptorul la 200 de grade.

Amestecati usturoiul cu rozmarinul, zeama de lamaie, mustarul, uleiul de masline, sarea si piperul. Frecati bine carnea cu acest amestec. Rulati-o si legati-o cu sfoara ca si cum ar fi un muschi Azuga. Puneti-o intr-o tava, turnati apa si ulei de masline si bagati-o la cuptor. Scoateti-o dupa o ora si 10, o ora si 20 de minute (depinde de grosimea bucatii de carne). Taiati-o felii dupa ce-ati lasat-o sa se „odihneasca” 15 minute pe un tocator.

Citeste si:  Dieta Sonoma

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.