Sfaturi practice pentru alegerea perdelei

Cel mai usor este sa alegi acea perdea care te atrage din prima si care crezi ca va da camerei o nota aparte, un aspect placut. Dar daca esti destul de nehotarat sau nu stii ce sa alegi, iti putem da cateva sfaturi practice in alegerea unei perdele perfecte.

Perdeaua completeaza intotdeauna aspectul camerei, poate inveseli sau echilibra. Nu uita ca cel mai bun designer poti fi chiar tu.

Intr-o camera cu nuante clasice, gri, maro, alege o perdea suficient de deschisa la culoare astfel incat lumina sa patrunda si sa scoata in evidenta toata camera, accesorii, mobila, tapet, etc. Nu alege o perdea inchisa la culoare deoarece s-ar putea sa ai senzatia de micsorare a spatiului. In schimb, poti alege niste draperii mai inchise, cu model clasic sau dungi care sa fie in echilibru cu nuanta perdelei. Sfatul nostru este sa optezi intotdeauna pentru perdele lungi pana la podea sau chiar sa stea pe podea, sunt mult mai elegante si mai placute decat cele scurte.

Citeste si:  Probleme de body image din lumea intreaga

foto

In cazul in care camera este dominata de culori, incearca pe cat posibil sa armonizezi perdeaua (si implicit si draperiile) cu una sau doua culori prezente, nu mai multe, s-ar putea sa fie prea colorata camera si sa nu mai fie ceea ce-ti doresti. Doar daca esti convins de ceea ce faci!

Citeste si:  Bebelusul are scutece, biberon si camera lui

foto

Poti alege un material vaporos, in nuanta deschisa doar daca ai o fereastra mare, luminoasa, accesibila. Sau poti alege o perdea cu modele/motive mai mari. Daca fereastra este mica, cauta modele neutre, uni sau design discret.

foto

Pentru bucatarie poti alege o perdea scurta, colorata, vesela, important este sa fie dintr-un material care se poate intretine, spala si calca usor.

Citeste si:  Detoxifierea organismului II

foto

Pentru mai multe detalii viziteaza-ne pe www.perdele-online.ro!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.